Printable View
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Bugün akıyo hakkaten herif resmen para dağıtıyor :he: Günğn dibini işaretleyelim 9111 Endeks için 9000 ile 9400 arası testere piyasasından bahsediliyor. 9111 günün dibi olmayabilir.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Tüpden şaşma, yımırtalı pide çok leziz Bremt petrol artacak, brent arttıkça aşağı gelir o :ok: 10 beklentim var in Z :ok:
Alıntı: Originally Posted by Maacit kcaeer almıştım 16 taleden geçen yaz :he: yarın vedelaşayım, başka pırasa bakacam :ok: Hay maşallah,neye bakjniyon hocam:)
Alıntı: Originally Posted by işçi74 Hay maşallah,neye bakjniyon hocam:) O pırasadan banada hubar edin :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Erken hasat iyidir.....Şortları da kapadım......Bugün güzel para verecek pala.....9709............Longggggg 9744.....Longlar kapatıldı........burdan tekrar şort......Aptal palanın paranı almak zevk veriyor......
Alıntı: Originally Posted by çıtak bozkurt DAYU ile tohatlı dayu görüyorsunuz deel mi ? akşam 973300--600 den long kovalıyordunuz... araya girmesem öpülecektiniz ACEMİLER SİZİ :yahoo: Çıtak dayuuuu senin analizlerin çoğu zaman bir numara........Teşekkürler.....
Üüüleyse bende günün tepesini işaretleyim tohatlı abi :cheers: 9194
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt O pırasadan banada hubar edin :kahkah: Aselin beklentisi nedir dayı Niye girmiyor bu suyuniçine