Printable View
Alıntı: Originally Posted by vicente https://mobile.twitter.com/yasarusta...243713/photo/1 Gida enflasyonu 0.06 :) Salça zararlı derlerdi biz çocukken çok yerdik, naaBalım.. ) Sirke misali..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 20 Milyar dolar gaymenin sicakligi, benim buzlu irakiyi bile ilitmis, yeniden buz attim!:he: Bol buz az su, 1 buçuğa yada çeyreğe ez-yu-layk.. ) Arim evi bakim dolapta var mı, kalmı$ mı ? ), buzdolabı yani boru deel, bunnar geldiklerinde bu coğrafyada olmayan ilk icatları.. )) Yılba$ına da pervaneyi bulur kesin bunnar, her eve style..
Alıntı: Originally Posted by Baybars Reha hocam 100 dolarlık banknot 1 grammış. 20 milyar dolar bu hesapla 200 ton yapıyor. O kadar para için ağır nakliye uçağı lazım. 20.000.000.000 gr. 3 dene sifir kg. 3 dene sifir ton 2 dene sifir 100 dolar gayme icin= 200 ton Haklisiniz A-380 aramaya baslayalim!:he:
alın gidin 20 milyar dolarınızıda bizim eldeki dolarlar para etsin
Alıntı: Originally Posted by EMLAK 3 tırı mide kaldırmaz ama 1 tanesini dediğim taktiknen 1 senede taşırım heralde :D:D Azimle $eet, halledersin sen )..
Alıntı: Originally Posted by ConSenSus SenSor Salça zararlı derlerdi biz çocukken çok yerdik, naaBalım.. ) Sirke misali.. Ekmeğin üzerine sürüp çok yedik, sarımsak sürerdik üzerine domates kuru nane pöff olsa da yesek ekmek sıcak olacak ama. SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by ConSenSus SenSor Azimle $eet, halledersin sen ).. o kadar azimli olsam zaten o parayı kazanırdık heralde hocam. anca ye iç yat :drunk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 20.000.000.000 gr. 3 dene sifir kg. 3 dene sifir ton 2 dene sifir 100 dolar gayme icin= 200 ton Haklisiniz A-380 aramaya baslayalim!:he: Eğer hesabın doğruySA ), ben ayarlarım da bunnara nah veririm ))..