Sizn siyasi özgeçmişinizi bilmiyorum. Tiyatro, kumpas söylemlerinizden de bir şey çıkaramadım.
Benim bildiğim tek şey iktidarın yılbaşından beri züccaciye dükkanına girmiş bir fil gibi davranarak ekonomiyi harabeye çevirdiğidir. Siz de burda bu beceriksizliğe hikmetler yükleyen yorumlar yapıp duruyorsunuz. İşte buna ben "utangaç yandaşlık" derim. Sizin kendinizi bunlara beğendirememiş olmanız bu gerçeği değiştirmez.
Medya esir alınmış, dolar 7.22 Tl'ye çıkıncaya kadar medyanın % 95'i bu gelişmeyi duyurmadı bile. Sonra birden bire millete "dolar üzerinden Türkiye'ye operasyon çekildiği" söylendi. Hükümet doların yükselmesini istiyorsaydı niye haberini yapıp yükselişi desteklemedi? Niye Merkez Bankası doların değeri artmalı deyip kendisi de alıma geçmedi?
Hükümet ne yaptığını bilmez durumda bir o yana bir bu yana savrulup duruyor. Siz de burada bu şaşkınlığı kutsayacak yorumlar yapıp duruyorsunuz.
en yüksek faiz veren banka
Burada bir arkadaşımızın dolar şu olacak demesinin etkisi bu sayfayı okuyan insanlarla sınırlı kalır. Biraz sert yazmışsa sinirleri bozulmuş der geçeriz. Paniği ise "b planımız c planımız var" diyenler çıkarır. Erdoğan bu lafı ettiği zaman ben bu başlık altında aynı dakikada bu lafın tehlikeli olduğunu yazdım, hiç bir yerden bir şey okumadan üstelik ve de ilave ettim piyasalar açılmadan düzeltme gelmesi gerekir diye. Gece yarısı hem Erdoğan'dan hem de Damat'tan beklediğim açıklamalar geldi de ertesi günkü çöküş önlendi.