Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydinim Merti batirdin Mesaj atmis cocuk Diyor aydin ustadi dinledim battim Acil ev alacagim daha da senin dediginden cikmam agabey demis... nakitte olan neden batsın ? nakitte olan kraldır..betonun getirisi *eğer varsa* her zaman diğer araçların gerisinde olmuştur..
üstatlar forumu bırakıyorum
Alıntı: Originally Posted by aydinc zamanlama önemli dolarda.. altın bakın..fon bakın.. Betondan uzak durun..illa batıracaksınız gidin yiyin o parayyı 5.44-5.56. Arası toplamışım ki yarın 5,65 satmayı başarabilirsem jack dannis ile komşuların verdiği etleri ziyafet yaparız sen bana kapım açık sana
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad secim tabiki Bu godoman bankaci veriyor napalim 😃😃 Beyaz eşya kısmına hiç girmeyeyim o zaman:p
Alıntı: Originally Posted by eaw 5.44-5.56. Arası toplamışım ki yarın 5,65 satmayı başarabilirsem jack dannis ile komşuların verdiği etleri ziyafet yaparız sen bana kapım açık sana teşekkür ederim :) asıl soru birisi neden gelmeyin diye ısrar eder ? neden bu kadar gizlenir ?
Alıntı: Originally Posted by aydinc üstatlar forumu bırakıyorum Yuh lan Gelme dedim diyemi
Alıntı: Originally Posted by admustafa Beyaz eşya kısmına hiç girmeyeyim o zaman:p Tekami frankemi
Alıntı: Originally Posted by Webster Yuh lan Gelme dedim diyemi hayır elbette. bu kadar aşırı gizlenen-saklanan- sır birileri varken...???