Printable View
Alıntı: Originally Posted by Market Soul 1465 altına gelmedikçe sorun olur mu bilemedim... Üstat bence çok salmayacak
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad bugün kapanışa göre kazanıp kazanmadığım belli olur. Senin zarar nasıl? Bendeki semsiye misali hic sorma tatildryim ilgileneniyorumda
Alıntı: Originally Posted by Webster Odabasi sayende boyle oldu Valla sayemde olan bir şey yok oynak beyim. Ben zamanında söyledim şu kodumun BIST'inden uzak durun deyu. Gel kriptolara ömrün uzasın.
Alıntı: Originally Posted by Webster Bendeki semsiye misali hic sorma tatildryim ilgileneniyorumda TTE 0,29 üstadım
Alıntı: Originally Posted by Webster Bendeki semsiye misali hic sorma tatildryim ilgileneniyorumda Mercedes'in kasası, motoru tamam, şanzımanı kaldı galiba.:)
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Valla sayemde olan bir şey yok oynak beyim. Ben zamanında söyledim şu kodumun BIST'inden uzak durun deyu. Gel kriptolara ömrün uzasın. benım oglanın hesabından krıpto oynayam dedım ama beceremedım. Borsa kulturu yıllardır ıcıme ısledıgınden o mantıkla oynadım yemedı. Yanı beceremedım
Alıntı: Originally Posted by myfinans Mercedes'in kasası, motoru tamam, şanzımanı kaldı galiba.:) Ustad ne yaptiniz siz Daha 3 d paspasi cikmadi
Alıntı: Originally Posted by fenerLEE benım oglanın hesabından krıpto oynayam dedım ama beceremedım. Borsa kulturu yıllardır ıcıme ısledıgınden o mantıkla oynadım yemedı. Yanı beceremedım Bisti beceriyorsaniz ne ala Biz onu da beceremiyoruz