Kripto ya yatıran yerli 8 milyon hesap varmış.
Borsada 2.7 Milyon hesap
Bu kripto cular ne üretir.Adı para olunca değerleniyormu her şey.
TL niye değerlenmiyor?:Sad:
Örnek Koçkoin para üretse alan olurmu?YTD.
Printable View
Çiller krizinden bahsediyor,zaten yazdıklarını noksan yazıyor,bir ara onu moruk yapıyordu argo yazılarında peşinden boyunun ölçüsünü aldı,zaten çiller zamanında 2 senelik borsacıydım,oda tam değil,dövizci ve faizciydim,4-5 tl olan dolar 40 tl olmuştu,krizdeykende süper bonlar çıkartmıştı,şimdi o zamandan çok kötüyüz,hiç olmazsa çoğunun cebinde nakit vardı gümrük birliği yasası daha devreye girmemişti,girse bile yeni olduğundan kazık tam girmemişti kobilere,ülkemizin can damarı kobilerdi onu bitirdi çiller,2001 krizide bundan patlak verdi+Özal+Evren,bu üçünün maliyet yekünü Ecevite yıkıldı,Devriş getirildi tam piyasa nomale binecekken bohçal yan çizdi erken seçim kararı aldırdı peşi RTE,ABD desteği ile kurulan bir iktidar,şimdi hep bataktayız,borç yükü 5 misli döviz arttığı halde hala cari açık vs neyse...bu ülkeye en fazla zarar veren MHP'dir,61 yılında Madanoğlu yetkiyi vermişti türkeşe peşinden yanlış yaptık diye tırnaklarını söküp sürgüne göndermiştir,peşi malum mc hükümeti,90 sonrası diğer partilerlen ortaklık derken şimdi yine onların eli var,yoksa RTE hükümeti çoktan mefta olmuştu,haşim kılıç kapatılsın deseydi şimdi hiç yoklardı,piyasada böyle olmazdı...her dönem çarpanlar vardı,çarpıp yurt dışına kaçıyorlar,mesela murat üker,sabancılar bunlarda sektör olarak kaçanlar:plc:
Van minut refa. Argo falan kullanmadim, noksan yazdigim birsey de yok. Arkadas serbest piyasa kurlari ile makas acildi aynen 1994'teki gibi dedi. Bizdeki durum yani.
1994 dedik 2001'e gittin hemen. 1994 civarininin borsasini anlat bize. 7 seneyi kim dusunecek.
Metaverse ağaları :he:
666
Aracı kurumlarda batar, bankalarda batar.
En yıkılmaz para babaları da batar.
Panam havayolları vardı bir zamanlar.
Dünyanın 1 numaralı hava yolu.
Puffff.
Faizler artınca ne olur ?
Gümmmmmmm
Faizler artmaya başlayınca, ABD borsaları bile ne hale geldi.
Faizler ne kadar geç artarsa, balon o kadar fazla şişer.
Patlaması o kadar şiddetli olur.
Dünyadaki kağıt para enflasyonunu durdurabilecek tek güç, faizdir.
Borsa, çakılmak ne kelime...
Atom bombası patlamışa döner.