Originally Posted by
ellocu
Sinpaş Altınoran konum fiyat kalite dengesinde öne çıkıyor bence.Sitede avm,sağlık ocağı ,ptt, eczane ,dişçi vs olanaklar var.Gerekirse Site dışına çıkmadan yıllarca yaşayabilirsiniz .Çok geniş arazisi ve peyzajı var.Gençler için cafe vs seçenekler mevcut.Yönetim ilgili,güvenlik gerçek anlamda mevcut,aidatlar çok yüksek değil,yerden ısıtma nedeni ile mi bilmiyorum,ısınma maliyetleri oldukça düşük.Handikaplarına gelince, ilk başta çok yoğun yapılaşma varmış hissi veriyor,siteye dönüş kavşağı sıkıntı,Ankara Kanal'ı ve vadi projesi belirsiz,vadiye bakan Panorama daireleri ve vadi konakları hariç,gölet ve peyzaja bakan dairelerde onlarca farklı tip daire mevcut ve kafa karıştırıyor, büyük dairelerin 2 araçlık kapalı otopark yeri varken sanırım bazı küçük dairelerin kapalı otopark yeri yok ve açık otopark alanları yoğun olabiliyor, kayak pisti ve teleferik mevcut ama aktif kullanılmıyor,spor merkezi ve kapalı havuz var ama indirimli üyelikli.Ben Panorama 4.5 artı 1 dairede oturuyorum.Evin neti 150 m2 ancak vardır ama alanı iyi kullanmışlar ve tüm bölümler gayet yeterli.