Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc hayır elbette. bu kadar aşırı gizlenen-saklanan- sır birileri varken...??? Kardesim sanki ben haric herkesle reelde gorusmus gibisin??? Bunu da bir sorgula
Alıntı: Originally Posted by aydinc üstatlar forumu bırakıyorum Webster üstad cevap verir buna:)
Alıntı: Originally Posted by aydinc hayır elbette. bu kadar aşırı gizlenen-saklanan- sır birileri varken...??? skype olur demişti dün önce ordan görüşün bari:)
Alıntı: Originally Posted by eaw 5.44-5.56. Arası toplamışım ki yarın 5,65 satmayı başarabilirsem jack dannis ile komşuların verdiği etleri ziyafet yaparız sen bana kapım açık sana Kurban etiyle fiski icilirmi carpilacaksiniz
Alıntı: Originally Posted by aydinc teşekkür ederim :) asıl soru birisi neden gelmeyin diye ısrar eder ? neden bu kadar gizlenir ? Beni bile khk lı sandı işsizim deyince , adam düşün artık sokakta arabasını bırakıp evde camdan sabaha kadar izleyeni bile gördü bu gözler
Alıntı: Originally Posted by Webster Tekami frankemi Onlar beyaz eşyadan anlamaz pek :) Ne lazım size ?
Alıntı: Originally Posted by admustafa Onlar beyaz eşyadan anlamaz pek :) Ne lazım size ? Altus ve Regal'den şaşmayın:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Onlar beyaz eşyadan anlamaz pek :) Ne lazım size ? Ya gulmekten oldum😃😃 Kafamda ankastre set vardi Siz beyaz esya demissiniz sacmalamisim sori