Bir de bireylere ait dthlardaki cozulmeleri analiz ederken kadin erkek dağılımını da bilseydik daha anlamlı sonuclara ulasabilirdik diye dusunuyorum
Printable View
Bir de bireylere ait dthlardaki cozulmeleri analiz ederken kadin erkek dağılımını da bilseydik daha anlamlı sonuclara ulasabilirdik diye dusunuyorum
Bu akşam saat 20.00 de Euro2020 ye gitmek için ölüm kalım maçı var İZLANDA ile...TRT1 veriyor...
az gelişmişlik duzeyimizde bu tür veri eksikliğinin etkisi de açık.
F-35 Programı Direktörü Fick:
“Biz bir yıldır sessiz ama bilinçli bir biçimde tüm parçalar için alternatif üreticiler bulmak üzere harekete geçmiştik.
Türkiye’nin ürettiği parçaları temin edeceğimiz alternatif üreticiler bulundu.”
tüm detayların sonu yönetimle ilişkili olarak sonuca varır.maalesef iyi yönetilmediğini düşündüğüm ekonomi için bu gidişatın sonu pek iyi görünmüyor.fakat idare edilebilirlik düzeyi sandığımızın ötesinde uzun yıllar alır.çünkü yönetim davranış biçimiyle süreyi değiştirebilir.osmanlı kapitülasyonları buna iyi bir örnektir.
şu anda yabancı kur saldırısını yapamadığı için işine gelmediği için yapmıyor.gelmedikçe de yapmaz.ama işsizlik ve büyüme verileri hükümetin devam edemeyeceği sınırı aşmış durumda fakat idare edebildikleri bir nokta var oda seçime daha çok zaman var.zamanı gelince genişleme yapar o zaman sonucu alırlar.şu an elleri kuvvetlimi acaba.ytd.
Çok adamı işsiz bırakıp çok adamı maaş zammından mahrum eder patron diğer gurup şirketlerinden kazancı telafi eder ziyan etmez de
Zamanlama yakışıksız olmuş eccük yada abd devleti tepki süresi çok hızlı
Arkanı dönüp uçağa biniyon daha inmeden bakmışsınki açıklama gelir
İlişkimiz böyle böyle oldu
Flört demekki iyi bi tanışma şekli değil
Eski usul görücü style daha eyi ....hatta gençler bi buyukleriynen muhallebiciye beraber gidip kısıtlı kelimelerle konuşçaklar
Flörtte aha böyle aşk acısı
Yersen
Yersen yoğurt içersen ayran (buzlu ossun)
Erdoğan: S-400'ü tamamen kaldırma teklifini doğru bulmuyoruz