Tv dekiler cok sey soyleyip aslinda cok az sey soyluyorlar. Bir de yandas olmak gerek az biraz.
Printable View
Tv dekiler cok sey soyleyip aslinda cok az sey soyluyorlar. Bir de yandas olmak gerek az biraz.
hiç bir duyumum yok, biz anadoludayız istanbulda değil, eğer biz duyduysak zaten iş bitmiştir.
benimde ağzım arbitraj için sulanıyor ama çok büyük sermaye lazım.
26-30 liralardayken 68 olmaz/geçemez opsiyonu satmıştım 1 adetcik. yarın tavan çekerse o bile zarara geçecek.
Benim tahminim PGSUS eski zirveyi geçer ve yani alıcılar çeker. İşte o zaman gerçek iddialaşma başlar.
Ben ne short ne long bulaşmam, ama bulaşırsam benim işlemin tersi yönünde hareket etmesi muhtemel.
Vaka arttıkça en sağdaki rakamın hassaslığı azalır. Zaten tablonun 5 Nisan dan başlamasının nedeni de o. Önceki günleri verseler o rakamlar farklı. Sondaki 1 rakamının değişmesi için günlük ölüm sayısının 85-145 aralığının dışına çıkması lazım. Çok hassas bir rakam değil yani.
Investinge bir bakem yorumlara dedim. O kadar cok yorum var ki inanamazsin. Herhalde butun Ky bu tahtaya dolustu.
Bir yerden donecek ama nereden. Amacin shortcu batirmak oldugunu dusunmuyorum artik. Dipten neredeyse yuzde 200 yukselmis hissede hala short avindaysan bu nazilik olur.
Su anda spot ile ciddi bir marj var. Shortlamak zaten riskli is ve cogunlukla vadeli son 1 2 saatte tavan oluyor. O da muhtemelen spot tavana gidip alamayanlar arbitraj firsati gorup vadelide longluyorlar.
......
Ben bugun doner diyordum ama olmadi. Yarina kismet artik