patlıcan fiyatı üretimle düşer. tüm üretimi durdur parayı kimeye verme. kimse üretmesin. patlıcan olur sana trüf mantarı 10.000 liraya bulursun.
milleti uyutmayın yahu. fiyatlar üretimle düşer %30 faizle düşmez. !!
Printable View
Üretim tam gaz devam ediyor..168 milyar dolar ihracat var şuan...
Şuan esnaf tantunici cifköfteci inşaatcı kesimlerine para akmıyor...Bunlar tüketim yapar, üretim değil..
3-4 sene sadece üretime para akıcak, bu yukarda saydıklarım avuclarını yalıcaklar malesef..
O yüzden yüksek faizler 2-3 sene daha sürücek...Ki gereksiz yerlere para akmasın diye...
Slogan siyaseti yapıyorlar...ve o kadar belliki talimatla yönetilen bir parti oldukları...bu dolar ve enflasyon sarmalına giren ülkede iktidar altarnatifi olarak görünmüyorlar,ben olacam[emoji16][emoji23][emoji23]şu anda reisin tozunu atardım...[emoji6][emoji23][emoji23]
Bu dediğin adamlar Türkiye'ye para kazandıran adamlar...Katma değerli ihracaat yapıyorlar...
Tantunici, çigköfteci ve iki inşaat yapmakla ekonomi olmaz...Bunlar kof işler...
Reis son 2 yıl secimleri kazanmak için bu kesime bi rüya yaşattı...Şimdi uyanma zamanı bi 20 sene daha böyle günleri göremicekler...
Teknoloji üreten kazanır..Cocuklarınıza iyi eğitim verin, yoksa ac kalır...