Printable View
Alıntı: Originally Posted by supremegod Üstat EIB, EIC, SUA, GPG, ZPVCvardı ama hepsini dün sattım. O yüzden yarınki fiyatları göremiyorum artık Sağol üstad, bitane is yat hesabi açmak farz oldu.
Alıntı: Originally Posted by yorgun nihilist yeni dağılım tablosunu paylaşan oldu mu acaba dostlar? Tabloyu malesef güncellemedim. O yüzden yeni paylaşım olmadı.
Alıntı: Originally Posted by admustafa Tabloyu malesef güncellemedim. O yüzden yeni paylaşım olmadı. Sadıcım moralin bozulmasın. Düştük kalkacağız hep beraber.
Alıntı: Originally Posted by supremegod Üstat EIB, EIC, SUA, GPG, ZPVCvardı ama hepsini dün sattım. O yüzden yarınki fiyatları göremiyorum artık Hocam hayirdir cok marjinal bir karar olmus sanki Yoksa mertemi kizip sattiniz 🤗
Tablo ne durumda paylasabilecek var mı?
Vebam gardasim Bu kopegin gozu yukari bakiyor yine 🤗🤗🤗🤗
Alıntı: Originally Posted by Webster Hocam hayirdir cok marjinal bir karar olmus sanki Yoksa mertemi kizip sattiniz 🤗 Üstat ABD -2,36
Alıntı: Originally Posted by supremegod Üstat EIB, EIC, SUA, GPG, ZPVCvardı ama hepsini dün sattım. O yüzden yarınki fiyatları göremiyorum artık Haydaaa bigun fiyat bakalim dedik satilmiş :)