Printable View
1642 lönk 1/10
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Dün akşam belirttiğim formasyonlar çalışmaya başladı, krdmd,eregl,tuprs,sıse,thy THY formasyon? Ne gördüğünüzü merak ettim Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Dün akşam belirttiğim formasyonlar çalışmaya başladı, krdmd,eregl,tuprs,sıse,thy KRDMD ve EREGL beklediğim bantları geçerse grafları atıcam. 7.07
Alıntı: Originally Posted by Evren THY formasyon? Ne gördüğünüzü merak ettim Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 12.30 üzerinde saatlik kalırsa uzun yeşil bar bekliyorum.
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 KRDMD ve EREGL beklediğim bantları geçerse grafları atıcam. 7.07 Abi dün yazdın ama hangi hisse olduğunu söylemedin, bugün senetler hareket çekti sonra yazdın abi. Bizde bekliyoruz sen yazacaksın diye.
Şuanda surf yapıyor DÜZENEK oyuncuları :)
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 KRDMD ve EREGL beklediğim bantları geçerse grafları atıcam. 7.07 Abi şimdi senin grafikleri atmandan sonra alırsak senin malı almış olmayız mı abi.
bofa elini korkak alıştırma sen 10 milyon yaparsın sağ tarafı... https://i.hizliresim.com/E5ZW3E.jpg