Bir arkadaşdan duymuştum. Yumurta üreticilerine yem için destek veriyorlar diye. Millet bari yumurta yesin diye. Ben kedilere tavuk ciğer alıyordum. 3.5 ila 5 tl arası 2 sene onceki fiyatı. Şimdiki fiyatı ise 25 tl daha ne olsun.
Printable View
Tavşanlı'da eskiden büyük şehirlere kıyasla biraz daha ucuzdu, bugün zam gelmiş 420 gram ekmek olmuş 8.5 gayme, ulen geçen yıl 3.5 gaymeydi ekmek.
köpekbalıkları meraklı oldukları için , arada insanları kurcalayabilir. fakat normalde agresif saldırgan bir balık türü değil.
eğer lüfer balıkları , şu bizim camgöz köpekbalıkları kadar bile azcık büyük olsaydı , kimse denize giremezdi kolay kolay. Lüfer kadar agresif saldırgan balık yok.
konuda sıkıntı var usta ya ben başka ülkede yaşıyom yada burdaki bazıları zamlar deldi geçti amk daha ne ebele bübele konuşuyonuz.
Utanmadan 4 Milyar agac diktik diyordu, gecenlerde baktim 5 Milyar diyor.
Cocuklara 250.000 I pad dagittik diyordu, 28.000 cikti.
Ve siyasetin dili çirkinleşir....halkın gerçek anlamda geçim sorununu çözmeye muktedir olmayanlar,bir sürü aparat kullanarak tansiyonu yükseltir,ülke başka bir boyuta sokulmaya çalışılarak,iktidar terk edilmek istenmez...Varsa suç ve suçlu kanun gereğini yapar,Cübbeli de3nen soytarı yaklaşık 10 milyon insanın vatandaşlıktan çıkarılmasını talep etmiş,ya yeni kaseti var yada oğlu ballı ihale aldı...:thumbdown: