bekliyorduk..uçak haftaya konuşulur...
maket uçak mı? ingilizuçağı mı? bilemiyoruz...
Printable View
Halka arz çılgınlığı yeni mağdurlar yaratacaktır
Eli kulağındadır .... aman dikkat
Bir değerin kısıtlı olması mıdır onu değerli kılan yoksa talep midir. Dünyanın altına sanayi anlamında ne kadar ihtiyacı var. Bitcoin de sınırlı bir değer ama elinle tutamıyosun. Altını bitcoinden ayıran elle tutulması mı. Gelecekte her şeyi elimizle tutmaya ihtiyacımız olacak mı. Tuz da bir zamanlar altın kadar değerliydi. Altın ilerleyen teknolojiyle yeni tuz olur mu. Tuzun en azından bi tadı tuzu var :) Bu sorular bitmez. Hayatımda düğün takısı hariç 1 gr altın almadım :)
İnsanoğlunun benlik duygusu,yaşadığı zaman dliminde arzı kıt olana sebepli sebepsiz talep yaratıyor.
O an zenginliğin yada gücün sembolü ne ise artık en çok onlar rağbet görüyor.
Herşey çocukken kurduğumuz bir cümlede saklı.....
"Benim .... var ! senin de vaaar mı ?
İşin başından aşkın oluyor biliyorum.Hem borsa hem iş zor.Allah kolaylık versin,zihin açıklığı versin.
Madem çaylar senden dört gözle bekliyorum Çağrı.Benim cebimde akrep var.
Tatil parasından bizde nasiplencez çay içecez desene.:)
KOZAA da pişer bize de düşer olmuş.
Rabbim kesenin bereketini artırsın Çağrı.
Nasıl mağdur olunur anlatayım
Sen 1 bin tl lik mal alırsın başka bir şahıs hisseyi ilerki günlerde 1 milyonluk toplar başkası 10 milyonluk toplar
İlerde iflas olur mağdur olur , yada değerine felan bakılmıyor halka arz mı bam bam giriyor millet öyle bir yerden alırsın olursun yani
Zamanında Pegasus halka arz olduydu
Sonra bir süre sonra 13 tl lere düştü o zaman halkı arz-ı bile şu para diyorduk hey gidi günler hey
Bedava para fare kapanında olur ilerde görürüz halka arzları