Bu daha çok 1989-2001 yılları arasındaki ralliye benziyor 1994 yılındaki eccük karalık sanırsam şimdiki oluşmaya çalışan mum sonra devam, beyaz mumlar 9 tane olmuş
Yani 3 beyaz mum daha olabilür ihtimali de masada
Printable View
Bu daha çok 1989-2001 yılları arasındaki ralliye benziyor 1994 yılındaki eccük karalık sanırsam şimdiki oluşmaya çalışan mum sonra devam, beyaz mumlar 9 tane olmuş
Yani 3 beyaz mum daha olabilür ihtimali de masada
son beş yıl trend bitti mi? çeşitli olasılıklar var bu konuda, 5 yıl u-100 için aklıma gelenler..
a- trend bitti.
b- trend bitmedi devam ediyor
c- trend olmadıki bitsin son 5 yıl enflasyon nedeniyle hertürlü varlık gibi hisselerin TL karşılıklarıda arttı.
d - geçiniz. u-100 de trend falan olmaz. grafik hep aynıdır aslında . TL karşılıklar değişir ama döviz değerli maden ev araba gıda vs gibi başka metâ karşılıklar uzun vadede aynı yere gelir .. karşılık değer farkları kısa vadelerde değişir ama uzun vadede hep sıfıra yakınsar (kalp grafisi gibi)
siz a şıkkını işaretlediniz ok. benim şık a değil orası net... b mi desem c mi desem kararsızım gibi . d de kötü bir şık olmayabilir aslında.. her işlemde komisyon kasasında reel net kazanc birikmesini vurgulayan bir şık olarak rahatsız edici bir şık .. oyuncular debelenip durur kasa hep kazanır ..ytd.. iyi alşamlar
90lı yıllarda borsada olan var mı
Kaatlar kaç kat çıkmıştı
hayatım benim karışıktır Karaduman ifade verirken hangi cümlenin nerede olması gerektiğini iyi bilirim tuzak sorulara gelmem:) sana savunma hakkı verdik soru neydi petkm,eregl,şok ucuzmu pahalımı bunu bile açıklayamadın ben biliyorumda ne diyeceğini ahalide duysun istedim.
dip not kuyudan taş çıkarmaya çalışmayın bedrinin grafı trendin boyunu göstermek için barlara takılmayın.:)
10.500 lere gelsin benim açımdan sorun yok..9400 den önce ne desem boş..
orda söz hakkım doğacak..orda şeffaf resimler veririm..şimdi olmaz.. hırsız çobana oyun alanı lazım:oleyo:
sindoma dayucum cigerim..dedim ya ucuzluk tek başına alım için yeterli neden değildir..geçen sene benim 120 ton mandalinam kilosu 1 teleden bile alınmadı..ucuz idi..ama alıcı yoh idi..bundan iyi örnek olur mu..
bu yıl mandalina kilosu 15 teleden ağacın başında kapışıldı..neden çünkü alıcı çoh idi..yani 1 yılda 15 kat olmasına rağmen mal toplandı..
ortam müsait değil..alıcı yoh..