Palanın bir iyiliği olucak,
Herkes töbe edecek
Printable View
Palanın bir iyiliği olucak,
Herkes töbe edecek
uçmayan uçak- hubvc - tspor- arayada yünsa model portföy önerisi..
1 liran 10 lira olsun illa banka alacağım diyorsan arayada qnb finansbank al.
yok öyle petkim tüpraş işc alıp beklemek.
Bu trend öyle ya da böyle 103.200 rakamını görecek, görmeli...
Esas soru ondan sonra ne olacağı ???
Öyle ya da böyle dipten 21.000 puan aldı...
İster balon ister şişirme farketmez adamlar aldı...
Birçok kişi yeni dip bekledi eşlik edemedi ben de kendi adıma en fazla 3-4 bin puanını alabildim düşüş beklediğim için ...
Herşey herkesin beklediği anda olmuyor , Eminim Tüpraş birdaha 67-68 lere düşsün almaya yemin eden birçok kişi vardır..
Adam aldı mı aldı tek gerçek bu...
evet son dönemde belli başlı bildiğimiz kagıtlar istenilen performansı göstermedi..alakasız kagıtlar gitti.. benim adını bile duymadığım kagıtlar var hubvc filan.. diğer yandan endekste ağırlığ olmayan ve gidişatına tesir etmeyen bir pgsus var..bence thyao endekste var diye endekse konulmuş bir şirket..asels var.. hukumete çok angaje..bu tür kagıtlar gidiyor..
garan, tuprs, eregl vb gitmiyor ise başlıca nedeni aslında mevcut krizin tam faturası ortaya çıkmadı.. 2019 şartlarına belki de 2-3 yıl dönülemeyecek büyüme olarak..o nedenle endekslere etki edecek büyük kagıtlar da bir bekle/gör stratejisi olabilir büyük oyuncularda..
ama diğer yandan.. endeks bir ortalama.. 30 kagıdın ortalaması.. büyük kagıtlar yerinde sayıyorsa ama küçük kagıtlar gidiyorsa endekste bir anomali oluşuyor.. kısa vadede değişmeyebilir ama trade fırsatları veriyor.. hem sektörel hem de endekse karşı..
Bugün borsada heyecen pek yok gibi, geç kalktığımdan da olabilir.