Borsayı yapanlar iktidara yakın kişiler, borsada artmayan hisseler TUSIAD hisseleri.
Yerel seçimlerde İmamoğlu filan desteklerler ise bugünleri de ararlar bence.
Printable View
Borsayı yapanlar iktidara yakın kişiler, borsada artmayan hisseler TUSIAD hisseleri.
Yerel seçimlerde İmamoğlu filan desteklerler ise bugünleri de ararlar bence.
Anayasa Mahkemesi, ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alınmasını öngören düzenlemenin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle yapılan başvuruyu reddetti.
pıst 100 hem uzmanlar hem teknikçiler 2 li tepe formasyonuna dikkat diyor ,
o formasyonun boğa karşılığıda var her teknikçi söylemez ama 8360 üzeri 2 günlük kapanış yaparsa ben koyacam grafı hırsızlardan dolayı :)
Bir gerçek var, o da para yok.
Sıkıntı momentum yakalayamıyorlar , 2 gündür tup te temettü vergisi hikayesinde kar al yapıldı yüklü taşıyanlar dünden beri kuşla burayı tutmaya çalışıyorlar şimdi oda saatlik kanal tepesine takıldı teknik olarak , ne yapıyor kchol dalıyor , eregl , bankalara dalıyor.
neyle makinalarla kademeler zayıf hacimden anlarsınız .Bugun seans hareketinden ziyade kapanış önem arz eder.
Yurt dışında faizler düşük olsaydı temettü için alıp sonra satan yabancılar olurdu. Adamlar temettü geliri göstermeyi seviyor. Bizde ise bağımsız traderler temettü geliri filan ile maliye radarına yakalanmak istemiyor.
Alım satım vergisi yok, temettü vergiye tabi diye biliyorum.