https://i.ibb.co/3512vtkt/Resim050.jpg
Printable View
Gübre; Aralık'23 zirvesi olan 400lü seviyelerden başlayan yıkım operasyonu sonucu Temmuz'24 tarihlerinde 130lu seviyelerde durulmuş ve dip yapmıştır. (Muhtemelen borsa tarihinin en büyük çaplı kayıp ve yıkım operasyonu idi)
Neyse gelinen durumda bahsettiğim düşüşün % 61,8 300lü rakamların aşılması ile geçilmiş oldu.
Bundan sonra 347-350 (Fibo /78,6) bandı çok önemli ve kuvvetli bir direnç olacak. Bu rakamlar geçilir ise eski zirve olan 400lü rakamlar vız gelir-tırıs gider...Ancak unutmayalım Bu rakama çarpıp dönerse satışlar sertleşir....
Sağlıcakla kalın...
*GUBRF-Gübre Fabrikaları 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 629.075.729 TL (Önceki -1.668.488.544 TL)
Yükselen kanal içinde hareket ediyor. kanalın altına sarkmaması için 250 üstünde tutunması yeterli. ilk etapta 274 seviyesindeki direnci akabinde de kanalın üst bandındaki 330 seviyesindeki direnci dokunulmak üzere hedeflenecek gibi gözüküyor.
https://i.hizliresim.com/mpz17jq.png
Düşüşler hızlandı... bu nasıl bir döngü... şirket mi battı neler oluyor ???
Gübre Fabrikaları'nın 2025 yılı 3 aylık konsolide net karı 998,100,074 TL (Önceki: -1,719,368,902 TL)
Şirket Genel Kurulu'nun 25.11.2024 tarihli yetkilendirmesi ve
Yönetim Kurulu'nun 28.02.2025 tarihli kararı ile bağlı ortaklığımız Razi
Petrochemical Co.'nun sahip olduğumuz paylarının tamamının (%48,88) ihale ile
satışı için karar alınmış ve kamuya duyurulmuştu. İlgili duyuruda ihale
sürecinin iki aşamalı kapalı usulde teklif ve takiben açık artırma şeklinde
ilerleyeceği belirtilmiştir.
Kamuya ilan edildiği şekilde ihale sürecine ilişkin iki aşamalı
planlanan kapalı usulde teklif verme süreci tamamlanmış ve sonuçlar Yönetim
Kurulunca değerlendirilmiştir. Yönetim Kurulunun 02.06.2025 tarihli kararı
doğrultusunda teklif veren istekliler ile ihalenin açık artırma sürecine
geçilmesine karar verildiğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla.
Gübre Fabrikaları: (Razi ihalesi) Teklif veren istekliler ile ihalenin açık artırma sürecine geçilmesine karar verildi