:kahkah:
tek abi akşam akşam güldürdün beni
Dollar bazlı yeni dip olunca alıcam elinden hisselerini, sabırla bekliycem.
abi yanlış anlamada bu sektör çok acımasız, fazla dayanamazsın, sana üc ay süre
Printable View
Abi, pazar gece dolar açılışında çarşı karışır bence. 10 psikolojik sınırım. 9 olur, ona bir şey demem. 9.99 da olabilir, ama 10 nedir abi?
Bence pazartesi sabahı 9.90'larda filan karşılarız doları. Güven olmaz tabii dolar hakkındaki tahminlere... İki öğrenci çöp konteynerinin yanında okul servisi bekliyor. Çocuklar, dedim, konteynerden uzakta durun; birden bir kedi fırlar üstünüze...
Alım gücü her geçen gün düşüyor abi, fakirdik fasfakir olcaz.
ama şu açıdan bak birde, vatandaşta (ky) paranın alım gücü düştüğü için senin hisseyi parası çok olan alıcak, haliyle para parayı çektiği için senin hisse yükselicek ihtimali de artıyor...
parası olmuyan fakir garibanın aldığı hisse gitmez zenginin parası çok olanın aldığı hisse uçar.
Abi ptesi bakalım hangi hisseler uçuyor hangi hisseler düşüyor deye
Paralı ve parasız adamları tanımış oluruk.
sokakta yürürken tenhada gıstırıp sonra çökeriz depesine
ben aç gezcem o tok gezecek, isyan bile çıkar durum heç iyiye gitmiyor
Evet abi. Dolar satma furyası başlasın bir. Sanırım zenginler birbirini kolluyor şu sıralar... Abi dolar için hedefi 8 civarı olan şöyle kanallar açtım, mantıklı mı: https://invst.ly/wliv2
Çok önceki sayfalarda doların bizimle aynı kategoride değerlendirilen Brezilya, Hindistan, Endonezya, Güney Afrika paraları karşısındaki durumunu grafiklerle vermiştim, şimdi ekrana bakmaya üşeniyorum... USD-Hindistan rupisi grafiği vereyim: https://invst.ly/wlix7 Dolar Hindistan rupisi karşısında on yılda %50 kadar değerlenebilmiş.
Abi, zenginler doları bir an önce satmaya başlayıp hisse senedi piyasamıza geçsinler de hissemi zenginlere yukarıdan satıp araba alım satımına başlayayım.
İstanbul'dan bir araba almıştım. Eminönü'nde balık-ekmek yedim, vapura bindim, martılarla bağırdım... Bu masabaşı bize göre değil abi.