Yabancı hiç çekinmeden bu seviyelerden dolar bozduruyorsa emin olun 5 TL nin altını görürüz.....
Printable View
Yabancı hiç çekinmeden bu seviyelerden dolar bozduruyorsa emin olun 5 TL nin altını görürüz.....
Sn rxpu,
Tercih kişilerin risk anlayışına göre ve kazanç beklentisine göre değişiklik göstermeli ve akıllıca bence.
Benim gelirim de TL. maaşla çalışıyorum. Kendime göre birikimim var. Yarısı ile döviz aldım (o da vadelide) yarısı da Mevduatta hoş geldin beş gittinlerde dolaşıyor. Haftada 1 veya duruma göre 2 hafta bir faizi ile döviz alıyorum. 40-50 usd arası döviz faizinden geliyor. 170 usd de ortalama tl faizinden. Aylık 75 usd hayat sigortası yaptırdım 10 sene sürecek. %4 faiz garanti getirili Aegon hayat. Gelir vergisinden de düşürüyorum. 10 sene sonunda 9000 usd+ faiz alacağım Hedefim de aksi bir durum olmazsa 10 sene sonunda (çocukların üniversitesi başlamış olacak inşallah)75000 usd birikime sahip olmak.
Önemli olan hedef koymak ve risk algını bilmek. Bu hedefe de dediğiniz gibi düzgün ekonomi yönetimi ve yüksek faiz ile bir süre daha gitmektir.
in bin aliyi ben bunlardan bir gömlek ahlaklı ve dürüst oldugunu sanırdım
kaybetme olasılıgı arttıkca çirkinleşti
Trump tehlikeli yollarda ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e237960f17.jpg
Sayın Reber, birikimli hayat sigortaları ödediğimiz primin bir kısmını (yaşınıza göre artan oranlarda) vefat, maluliyet vb risklerin karşılığı olarak alır, kalan kısmını birikim olarak değerlendirir. Ödediğiniz ve ödeyeceğiniz primlerin tümünü birikim olarak değerlendirdiklerine ve tümüne %4 faiz uyguladıklarına emin misiniz?