Bu oranlar sana pek sürpriz gibi gelmemiştir :) +2 koysunlarda sürpriz olsun....
+2 den vaz geçtik +1 koysa düşünürüz
02-12-2020, 16:39
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by diproyal
Bu oranlar sana pek sürpriz gibi gelmemiştir :) +2 koysunlarda sürpriz olsun....
Oranlar sürpriz değil tabiki üstadım :) +2'leri göreceğimizin habercisi olabilir belki :)
02-12-2020, 16:49
Batman
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
Oranlar sürpriz değil tabiki üstadım :) +2'leri göreceğimizin habercisi olabilir belki :)
üstadım hoşgeldiniz bugün Dudu üstat bahri üstat ve siz geldiniz işte en büyük sürpriz bu oldu :oleyo:
bu şekilde enparanın sürprizleri bozulursa birileri bana iyi oran geldi diye kanmamış olur.:kahkah:
02-12-2020, 16:50
yuji
Alıntı:
Originally Posted by mrfatih
napim ekran görüntüsü mü paylaşayım?
Plus Hesaplar için bu şekilde tanım yapılıyormuş..
Ekran görüntüsüne gerek yok hocam
3 farklı oksijen hesap var, hangisi olduğunu belirtmek kafa karışıklığının önüne geçer onun için yazdım sadece
Düz oksijen hesapta boşta kalan tutar 5K dır örneğin
02-12-2020, 16:53
mrfatih
Alıntı:
Originally Posted by yuji
Ekran görüntüsüne gerek yok hocam
3 farklı oksijen hesap var, hangisi olduğunu belirtmek kafa karışıklığının önüne geçer onun için yazdım sadece
Düz oksijen hesapta boşta kalan tutar 5K dır örneğin
Bende Bugün Mt yi aradım ondan öğrendim plus hesap olduğu için 10k boşta dedi
02-12-2020, 16:55
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by Batman
üstadım hoşgeldiniz bugün Dudu üstat bahri üstat ve siz geldiniz işte en büyük sürpriz bu oldu :oleyo:
bu şekilde enparanın sürprizleri bozulursa birileri bana iyi oran geldi diye kanmamış olur.:kahkah:
Hoşbuldum üstadım :) Enparanın sürprizini bozdum sanırım uygulamayı tekrar açınca oranlar -3'lü eski haline döndü +2'li bir sürpriz mi hazırlayacaklar acaba :)