Güzel bir haber gördüm biraz önce (Yaklaşık yirmi saat öncenin haberi.) maske ve temizliğe uyulması kaydıyla camilerde normal saf düzenine geçilmiş.
Printable View
Güzel bir haber gördüm biraz önce (Yaklaşık yirmi saat öncenin haberi.) maske ve temizliğe uyulması kaydıyla camilerde normal saf düzenine geçilmiş.
Bu gelişme okulların kapanmayacağının, yaşamın diğer alanlarının kısıtlanmayacağının da bir göstergesi.
Hep deriz, borsa belirsizliği sevmez. Salgından dolayı evlere kapanıp kapanmayacağımız belirsizliği ortadan kalktı.
Çevrenizi görebilmeniz için belki de kulağınızı açmanız gerekiyordur.
- Bravo TEK.
- Bunu imzam olarak alıyorum müsaadenle TEK Sayın Beyefendi.
- Fazla kibarlaştın bence.
- Helal be TEK! Ben de diyordum, bu zamana kadar hayatta neden başarılı olamadım.
"Finansal okuryazarlık" sevdiğim bir söz. Bu tekinsiz sokaklarda insan kendi başının çaresine bakabilmelidir. "Kendi göbeğini kendi kesmek" diye bir deyim var, tam da buralar için geçerli.
"Tek Başıma" başlığını kendimi finansal okuryazarlığa motive etmek için koydum. Ne varsa çabamdaydı. Kim gelip cebime durduk yerde para koydu şimdiye kadar?
Para kazanmak hayatın her alanında büyük emek istiyor. Bazen bir ömür çalışıyor, bir ev sahibi olamıyoruz.