geçtiğimiz aylarda hatırlarsanız 5.98 de demirlemiş bir dolar/tl vardı.. günlerce.. bıktırırcasına o seviyede dolandı durdu..
şimdi kaç gündür ne zaman baksam tabelada 6.99 görüyorum.. bakalım.. 7.00 seviyesi güçlü geçilecek mi?
Printable View
geçtiğimiz aylarda hatırlarsanız 5.98 de demirlemiş bir dolar/tl vardı.. günlerce.. bıktırırcasına o seviyede dolandı durdu..
şimdi kaç gündür ne zaman baksam tabelada 6.99 görüyorum.. bakalım.. 7.00 seviyesi güçlü geçilecek mi?
Dolarda sabit kura mı geçtik?
Her ramazan cocacola reklamı olurdu, verecek mesaj bulamadılar muhtemelen. Madensuyu reklamları oldukça fazla.
Dolarda 7 yi diksi ile geçekler sanırsam.
Bu aralar ero göçebilir tikkat. :he:
hafiften patinac belirtileri mevcut.
Buralarda biryerlerde.
Çok uzakta değil.
İlk hamleyi yapan her daim avantaclıdır derler. :he:
Hoşgeldin enflasyon, hoşgeldin işsizlik.
Çok hareket çok para demek değil. Bilakis, ideali bunun tam tersi. Buna hazır olmadan masaya oturmak abesle iştigal.
Fiyatlamanın unsurlarından herhangi birisini frontlayamıyorsanız, unsurlara erişiminiz yoksa; hem paranız, hem de vaktiniz zayi olur.
Unutmayın, vakit çabuk geçer ve sizde olan akıldan milyonlarca var.
Esen kalın
Petrolün ayağı kaymaya başladı sanırım yeni dip arayacak Brent, bu da global borsalara çöküş anlamına gelir mi? Ben shorta geçtim bugün
Borsaya hala bu dönemde mantık arayıp bakan var .:)
Yav para ve algı o barları çiziyor başka birşey yok.
Aşağıda yazdığım hisse ne oldu ilaç mı buldu da katlamalı 2 lerden 18 lerde daha bunun gibi bir sürü hisse var , bu tahtaları bu rakamlara kim getirdi veya bir allahın kulu bunlara hesap soruyor mu günlük %10 tavan bunun gibi tahtalar için kondu ,
Bakıyorsun büyük tahtalara kıçını kımıldatmıyor , bunlar katmerli gidiyor.Bu yüzden mantık aramayın 42.000 hesap açıldığı söylenen borsada oyun belli , spk nın zihniyeti belli, yan tahtaların oyunu belli o DÖNEN SERMAYE İÇERİ girsinde nasıl girerse girsin.
Bool kazançlar.
RTALB