Tüpraş daha hiç bir şey yapmadı öyle söyleyeyim. Bedava. Bedava yazdık diye 70 80 liralarda başlığında bizi küçümseyen b.k b.k konuşan arkadaşlar ne yapıyorlar acaba şimdi.
Printable View
Ooooo tofaşçılar nerdedir 57.45 oluvermiş hala gidiyor bu poh yiyen
3 kontrat dolores long..hep dolar şort açcak değiliz ya.hadi bakalım dıj güjler yokarı sürsün şimdi...
Bu saatten sonra dolar 9.20 nin altına gelirse mazallah bankalar tavana kilitler herhalde..
İnanılllmaz bişi bu..
Nasıl işler dönüyor..
Ne acayib olaylar...
Tüylerim diken diken gözlerim kan çanağı..
daha hızlı daha hızlı palacııım. bas gaza aç şu makası..
Dün burada biraz fikir jimlastiği yapmıştık ,
9.38 tepe şuanda 10-12 kuruş aşağı gelen dolares ,
bu hareket para birimleri ile alakalımı yoksa,
yukarki seneryomuzla alakalı kulağı delik bademcukler yukardan dolarmı satıyor .
bu yüzden bir ellerinde borsa bir ellerinde dolar boşa demiyorum her şekilde bademcukler kazanıyor:kahkah:
Borsa çoşunca başlığın kötümser kamilleri ortada yok tabi...çok sessiz kaldı başlık bugün.
Hayır ben kendimi kötümser bilirdim, neler var ortalıkta. İşin kötü tarafı şu, burada yazılanlardan etkilenebilecek, sessiz bir çoğunluk var. Onlar da shorta abanmıştır bu yazıları okuyunca.
Bu arada dolar bazında tarihi diplerdeyiz, dow 2009 dibine göre 4 e katlamış, hala yeni zirve kovalıyor. Biz 2009 dibindeyiz..şu ortamda, borsa sene sonuna kadar tl bazında %20 yapsa kim şaşırır? tabii ki çok bilmiş kamiller!