Bu sene kurbanda elde kalan son süt inekleri de kesilir artık.
Printable View
Bu sene kurbanda elde kalan son süt inekleri de kesilir artık.
Yavuz Kayral,açıkladı.Siyaset bu işin icinde.Cadir tiyatrosu bir lig.Fenerbahce ele gecirileyen tek kale.
RTE 20 yılda kendisinden istenen tüm görevleri yerine getirdi. Bugün baktığımızda bankalar %70 yabancı ülkenin en büyük sanayileri yabancı araziler konutlar yabancı da bir totomuz kaldı bir de giydiğimiz don onuda yakında alırlar.
Bu yazdığını yakından tanıdığım bir kimseye sordum beni telaşlandırdın çünkü cevabını aşağı yazdım,
"Ben de ekonomist ı'm, şöyle yapacüz,
MB de TL basacüz sonra kapalıı çarşıda dövize çeviren, sonra döviz len şaak diyerekten yurtdışından istediğin kadar et süt felan alan gelen.
Ben böyle olacapına inanıyorum sen inanmıyorsan o senin bileceğin iş,, ekonomi desen ben de "
dedi tanışım, olan kişi.
İki seneye bir dolar bulursan alırsın. O tanış arkadaş ekonomist. İddaa ettiği zamanlarda faiz %10 dolar 3 TL. Sonra faiz sebep enflasyon sonuç dedik horozu yumurtlatma ya öküz den buzağı tekeden süt çıkaralım dedik bugün enag enflasyonu %200 USD arka kapıdan satarak 19. Bundan sonra hiç kimse arabaya binmez evde doğalgaz elektrik yakmaz ithal araba telefon elektronik eşya almazsa sadece faize 40 milyar dolar lazım.
35 milyon çalışan 20 milyon emekli. Üstelik dünyada resesyon olacak. 85 milyonun içinde 10 milyon mutlu azınlık. Gerisi kendi döngüsü içinde iflasa gidiyor.
Bizdeki sistemde ben başkan oldum. Canım sıkıldı gidin çam ağacında kabak yetiştirin eşekden buzağı üretin. Ovada kaktüs yetiştirin. Yangını üstüne benzin dökerek söndürün dedim. Bugün bakanlar bürokratlar benim dediğimi yapar harfiyen yerine getirir. Bir Allah'ın kulu demez ki başkanım bunlar yanlış.
İstanbul Sultanbeyli'de düzenlenen "açılışta" konuşan AKP Genel Başkanı Erdoğan "Utanmadan şunu söylüyorlar; 'Adalet yok, suistimal var'. Ey bay bay Kemal, ey yanındakiler; bu yolları yapan kim" dedi.
Zaytung değildir...