arkadaşlar pay vadelilerde kaldıraç oranları kurumdan kuruma değişiyor mu?
şimdi oyak yatırım sayfasından baktım kaldıraç oranlarına,
benim işlem yaptığım kurumlara göre daha yüksek kaldıraç yazıyor.
Printable View
arkadaşlar pay vadelilerde kaldıraç oranları kurumdan kuruma değişiyor mu?
şimdi oyak yatırım sayfasından baktım kaldıraç oranlarına,
benim işlem yaptığım kurumlara göre daha yüksek kaldıraç yazıyor.
Son hafta bu anlamda iyi SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün imamoğlu 3 karadeniz şehrinde çok kalabalık mitingler yaptı. müzik falan yoktu. gayet iyi düşünülmüş. deprem olmuşken müzik falan tuhaf olurdu.
ona rağmen katılım fena değildi. mansur yavaşın da sahaya ineceğini söyledi.
14 mayısta bir değişim olma ihtimali çok yüksek. piyasa artık bunu fiyatlamaya başlayacaktır.
kılıçdaroğlunun danışmanlarından biri yenilenebilir enerjide çok yetkin birisi. şimdi tam kimdi hatırlayamadım. ülkenin o konuda çok fazla imkanı var. ve ben çok merak ediyorum 5 dakikadır yazıyorum. yazarken ne kadar rüzgar, güneş, su vs enerjisi boşa gitmiştir.
çünkü ülkedeki potansiyele göre çok az yatırım var. sadece buraya aktarılan kaynak bile enerji bağımlılığını çok azaltabilir. ve tabii ki döviz ihtiyacını.
Bu hafta borsa yukselmesine ragmen yatirim fonlarindaki yatirimci sayisi dusmeye devam etmis takriben ekim kasim seviyelerine geriledi. Bu mallari alanların keriz olmadığını düşünüyorum hem Ky hem fonlar satmaya devam ediyor kimi parasini kurtarip satiyordur kimi zararin bir kismini.
[QUOTE=el turco;6385049]şu dönem hiç merak edilecek bir şey değil. çok sert hareketler olabilir. her aracı kurum risk algısına göre kaldıraç durumunu farklı belirleyebilir.[/QUOTE
bu ara ekrana geçince duramıyorum. Trade edeyim diye bist 30 dışında aldığım gibi -3-4 yapıştırıyorlar bazen. Sonra da dağılıyor psikoloji.bari viop pay vadeliye döneyim, hem aldığım gibi -3-4 yemem, hem de 100 lerce hisse yanıp sönmesi yerine 20-30 hisse takip ederim. zaten kaldıraçları da kısmışlar, risk azalmış.. yatırımlık hisseler ayrı tabi,onlar devam