Özel durum açıklamanızı sevsinler sizin...
Printable View
Özel durum açıklamanızı sevsinler sizin...
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ISGSY.E) payında 02/10/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut "Açığa Satış Yasağına" ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı" ve "Brüt Takas" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
öyle bir yerini yırtmana gerek yok....bürüt de getirsen tek fiyatta getirsen adam gibi götüreceksin bu tahtayı...kendi kendine tepinme, fiyatı ne kadar aşağı getirirsen alacağın kadar lot kaptırırsın...beceriksiz...
Sessiz film devam ediyor....
benim satmamı mı bekliyormuş?... 10,35 ten sattım kağıt 10,70 i gördü...10,70 ten de bir miktar azalttım.kağıt 11,14 kapattı..
Hayırlısı olsun....
tahtaya yeni gelen gelmek isteyen adaylarımız küçük bir detay ama son kap haberlerinin yaklaşık 15 tanesi devre kesici 2-3 haber bürüt takas girişleri diğer haberler genede tahtada ki oyuncuların borsadan geçici yasak almasından dolayı yayınlalan borsada işlem gören tip haberleri..devre kesmek burda adettendir bazı günler 2-3 defa devre keser ayin yaparız:)kısacası ilginç bir tahtadır...