celik hocam merhaba , halka açıklık oranı ile şirketlerin bazı kararlar alması gerekiyor yada ımbk bir çözüm bulacak . Bunlarla ilgili ne düşünüyorsunuz???
bu konular derin konular beni aşıyor :):):)
13-12-2020, 23:16
mebes
Alıntı:
Originally Posted by celik comak
bu konular derin konular beni aşıyor :):):)
Bende anlayamadım. Biraz Tborg var . Takipte . Bu kadar kârlı bir şirket sonunda çözüm bulunur . Kısmet...
13-12-2020, 23:19
elektron
Alıntı:
Originally Posted by milas592
ege profili çelik hocam cevaplamıştı.35 direnç var... orayı geçerse 60-70 arası
tesekkurler
13-12-2020, 23:28
Reaktör42
Alıntı:
Haftalık liste
yayla
crdfa
asuzu
vakfn
vertu
ozgyo
akgrt ve dgklb olarak sonlandırıyorum cok hisse var bunları seçtim herkese boll kazançlar
İyi akşamlar hocam herşey için tşk ler 🤗
14-12-2020, 00:27
aziz demirci
Alıntı:
Haftalık liste
yayla
crdfa
asuzu
vakfn
vertu
ozgyo
akgrt ve dgklb olarak sonlandırıyorum cok hisse var bunları seçtim herkese boll kazançlar
tşk hocam emeginize saglık iyi geceler
14-12-2020, 09:24
Elenium
Alıntı:
Haftalık liste
yayla
crdfa
asuzu
vakfn
vertu
ozgyo
Hocam paylaşım için teşekkürler. Daha önce size vertu yu sorduğumda Rheag ve sanırım hdfgs o alanda takip ettiğim hisseler demiştiniz. Vertu da ilgini çeken ne oldu? Listenizde görünce mutlu etti.
14-12-2020, 10:56
celik comak
Vertu formasyon oluştuğu için artı sistem aşırı alın verdiği için bu hafta listeye ekledim.... Nihayetinde sanko'da sonunda zincirlerini kırdı
14-12-2020, 10:58
mebes
Alıntı:
Vertu formasyon oluştuğu için artı sistem aşırı alın verdiği için bu hafta listeye ekledim.... Nihayetinde sanko'da sonunda zincirlerini kırdı