Asıl siz yanlış anlamışsınız. İsrail'i savunan kim!? Saldırıyı başlatan İsrail zaten. Benim burada vurgulamak istediğim böyle hayati bir konuya yaptığınız mizahi bir bakış açınız.
Printable View
Geçen haftaki hengamede son silkelemeleri de yapmışsa eğer hedefe adım adım gitmeli artık, millet panikle 84'e kadar verdi valla.
İyi haftalar.
Kısa hedefleri hiç önemsemiyorum.
Orta ve uzun vadeli hedeflere değmesi daha önemli. Benim için yaz hedefi ağustos sonuna kadar 100+ olmak üzere gayet yeterli.
Yıl sonu 150 pik yapar 130-150 gayet makul.
2 Yıl sonrasına kadar 500 TL üzeri hedeflerim var.
Bu arada tahtacı kendisine erken hedefler koyar bu yaz 200e değerse itirazım olmaz.
Piyasa henüz EGGUB ün değerini anlayamadı.
Anladıkları zaman da toplu bir yönelim olacaktır. Nasıl ki bir dönem Egeen Jants olduğu gibi. Böyle bir şey olursa da tahtacı kimseye ucuz mal kaptırmak istemez, kısada önemli hedeflere gidebilir.
Hayırlısı neyse o olsun
Ege Gübre'nin gerçek piyasa değeri ile Borsa piyasa değeri arasında fark o kadar büyük ki, yıl sonu 150 bile olsa yine düşük kalır, ayrıca BYD hikayesi sürdüğü sürece fiyatlamayı yukarı yönlü canlı tutması kuvvetle muhtemel.
Sessiz ve derinden yaklaşıyoruz malum rakamlara, tahtacı fırsatı iyi değerlendirdi.