Bademcukler endeksi merkez bankası gününe güçlü sokmak istiyorlar , hazır bilanço hikayesi de mevcut.
Printable View
Bademcukler endeksi merkez bankası gününe güçlü sokmak istiyorlar , hazır bilanço hikayesi de mevcut.
Faizi pas geçecek heralde, bayram değil seyran değil gapli açılışlar
Emlak Konut %12
Kardemir D %20
Tüpraş %30 prim kısa sürede muazzam oranlar bunlar kazananları tebrik ederim güle güle harcayın...
faiz kararından önce reis yuksek faize karşıyım vsr felan bi açıklama yaparsa bilinki MB Faizi pas geçecektir...reis bunu arasıra yapar dış güjleri gandırmak için:)
Yoncada geçen haftadan itibaren güzel oyun kurduk , bunu elimdeki iki teknik cubukla yapıyorum:kahkah:yararlananlar olmuş dualarla gidiyorum , geçen memed efendi yonca pazarlayan arakdaşlar diye bana yolluyor ya :shh:
bende herşey net , yazdığım yorumladıklarım burada , geçen hafta şortla başlayan oyun dün sabah verdiğim banttan kapatılıp , spotta alıma geçildi net .Şimdi işimize bakalım .,
dip not, dün dısterus long oldu yoncada ,
bende spotta mal aldım başka kardeş varmı bilmiyorum olanlarda varsa yolu açık olsun. oyunu takibe devam.
Matrikste problem yaşayan var mı ?
Goldman Sachs, Tofaş için tavsiyesini "Al"dan "Nötr"e indirdi, hedef fiyatını 60,20 TL olarak belirledi
https://i.ibb.co/J385Bt8/Screenshot-...satakippro.png
Teşekkürler sayın paragöz dünyanın en poktan porsasinda kazanıyoruz birşeyler
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.