Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Okadar itibar verdim yerinden oynamadı bile.. Kımıldamaz, BİZANSLI XXX üstüne çöktü! :yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Sakat ayakla zor olur Ortak, haber verseydin, yollardım 2 tane amele... Düşünceli yönetici :bravo: :bravo: Ameleler rakıları nereye taşıyacak abi? :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kımıldamaz, BİZANSLI XXX üstüne çöktü! :yes: Ahh o bizanslı yok mu...:vk: tüm dengeleri sağlamak zorun da...:ok:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Düşünceli yönetici :bravo: :bravo: Ameleler rakıları nereye taşıyacak abi? :kahkah: %70 bizans, %12 bursa, %12 eskişeihr, %6 muhtelif.. :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Ahh o bizanslı yok mu...:vk: tüm dengeleri sağlamak zorun da...:ok: Dengeyi başka yerde sağla, benim dengemi bozma! :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Düşünceli yönetici :bravo: :bravo: Ameleler rakıları nereye taşıyacak abi? :kahkah: Darbelere karışmadığı müddetçe %25 Eskişehir, Angaraya bir şey gitmez, % 75 İzmir olabilir! :yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu %70 bizans, %12 bursa, %12 eskişeihr, %6 muhtelif.. :) Bizans çok büyük diye mi %70 yoksa okadar amele yolladık kahır çektik diye mi? :kahkah: Abi azicik Kutahya'ya da birakaydin :oleyo:
Bizansı unutmuşum, onlarada 3+1 düşer! :yes: