Evet uzunvadede hisseler 40 kat katlıyo
Karaduman dayunun oraya gelirse konu komşu tüm mahalleli olarak yumuluruz
Printable View
Evet uzunvadede hisseler 40 kat katlıyo
Karaduman dayunun oraya gelirse konu komşu tüm mahalleli olarak yumuluruz
Aracı kurumlar hep bir ağızdan banka ve ulaşım öneriyorlar neden sorun bakalım.
beni aradılar bizimle çalışırmısınız diye muhabbet esnasında bu muhabbet geçti kalıplaşmış cümle ,
yabancı gelirse bu tahtalara gelir diyorlar banka fiyatları size göre iskontolumu ık mık ,
peki ulaşım geçen sene başından beri millete ulaşım aldırıldı millet zararda veya seneyi o tahtada kayıpta neye göre veriyorsunuz ucuz kime göre şuanda Trump ve Putin görüşücek aralarında bazı konularda anlaşırlarsa putin incede olsa bize giydirecek ya turist kartını oynayacak yada doğal gaz bu yüzden portföy yapmak bile zor şuanda ucuz olabilir tamam ama ucuzun ucuzu var senelerce bunu yaşadık.Herkesin Allah gönlüne göre versin biraz daha seyredelim .
FİDAN: Suriyede hikayemiz yeni başlıyor.
Suriyede terörün bitmesi önceliğimiz. Terörün dini, milliyeti yoktur.
Uygun zamanda varlıklar arasında yumuşak geçişler yapmak lazım.Yoksa borsadan da pek zengin olunmaz.
BORSA- VİOB(SHORT)-EMLAK(EV -ARSA)-DOLAR-ALTIN(S1)...
Bence ülkemde en pahalı varlık, DOLAR BAZLI EMLAKTIR.Şuanda 100 dolar olan ev, 70 dolara inmeden almam.
Karadumanın 5500 bantı çok zor büyük olumsuz bir gelişme olması gerek geleceği yer en fazla 8000-8.500 ler gelirse dolar bazlı 2.40--2.35 ler.
goldman 11300 vermiş 2025 1000-1500 puan badem spor teşviki yanılma payı olsa 2025 12.800-13.000 ler olabilir.
8000-8500 baz alsak tl bazlı 12800-13000 olacağını hesaplasak %45-50 getiri buda herşey düzgün giderse.:)
Şuan enstrümanlarda en çok getiri sindoma abinin ppf si revaçta
Zaten akıllı para sürekli enstürümanlar arası döngü yaparak parayı çalıştırıyo.
Yata yata para büyümez
Ben keyfimden 31 aralıkta vobu bırakmadım
Mecbur kaldım