sayın ist2011 neden flap gibi yapsın?
Printable View
FLAP in son bir yıllık grafiği gibi hareket ediyor, dikkatimi çekti, aynısını kesin yapar demek imkansız ama tahtadakinin planı bu yönde ise x 2 yapma ihtimal dahilinde olur ki çılgın olur, acemşah üstadın belirttiği 2x.xx-25.xx aralığına denk gelir rakam :) :cool: (şimdilik kenardan yakın takibimde bir ışık görürsek diye :cool: :) )
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR :)
SABAHTAN BERİ satış kademesini doldurup satmak için çırpınan var. 7bin 5 bin doldurup duruyor. alan da yok,,,
tahta dört haneli miktarlı kademelere alışkın değil,,
çırpınacağına bas tabana ver gitsin.
olacağı varsa tabanda olsun, ne olacağını anlarız en azından,,, alışa girersen veriyor, satışı doldurursan almıyor,,,
ne yaptığı belli değil,,,
ışığı görmesem 5 dk durmam,,, o ışıkta ne zaman yanacaksa,,,
yıllardır bekliyoruz ayrı mesele :)
Satan oyak mi hala ?
Sert yukari yapip 13 uzerinde kalabilirse o bahsettiginiz 20 li rakamlar cok cabuk gelebilir...!
bol kazanclar dilerim..!
Kumar arkadaşım sen hep gerçekleri yazdın ben ara sıra yazıyorum 14 yıldır bekliyorum sorun yok maliyet 0.83 krş altının değerini sarraf verir hiç bir zaman yatırımcı olamayan kumarbazlar olmasa Acemşah üstadın söylediklerini iyi okuyup haraket etselerdi şu anda derim 23-26 ₺ aralığında idi geçen yıllarda Denizbank’tan kullandığı 30 milyona karşı teminat 1 milyon dolaşımda olmayan aileye ait senet bloke edilmiştir burdan yola çıkacak olsak senedin ne değerde olduğu meydana çıkar ASLA AL-SAT Anlamına gelmez her kişinin kendi aklı var ASLA YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ
yurtdisindaki 20 magaza ile 47 milyon civarinda nakit destek alacak.. borsa ederi 67 milyon.
eger bu destekle 50 magazaya cikarsa 100 milyon civari tesvik alacak 2 yilda...
tesvik 100 magazaya kadar gecerli..
100 magazada devasa tesvik bu gariban derimod icin cilgin bir sey olur.
patron cani isterse 100 magazayada cikabilir..
o sebeple bekliyoruz..:)!
ben patronun yerinde olsam..
yurtdisinda 80 magazasi olan bir zincir satin alir...
hem yurd disinda marka zincir alim desteginden hemde bu kira destegi ile bedavaya getiririm aldigim magaza zincirini...:)
https://www.aydinlik.com.tr/yurt-dis...omi-subat-2018
Üstad dahiyane bir fikir 😊😊
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstat pozitif beklentiler yazıldıkça basıyor, herkes gibi ben de kenardan sadece izliyoruz yada yukardan alanlar hayıflanıyor. Aklıma NUGYO nun hareketlerini getiriyor. 1 e 4 bölünmeden önce 5-50 larda gezdi durdu ben ilk tanıdığım zamanlarda. WOOLF diye bir üstat da vardı hatırladığım. sonrasında bölünmeden önce haberler ardı sıra gelip sonra bedelsiz ile beraber 14-15 lere fırladı, sonra geri geldi nerdeyse taban bile yaptırdılar sonrasında 20-22 lerde gitti geldi ve bölündü 4 e ve bölünmeden sonra da 10 a kadar gitti şimdilerde de 4-5 arasında takılıyor :)
bu örnek olsun istedim varsa potansiyel sabreden ve doğru yerden alım yapan mutlu oluyor.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR :) :) :)
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...23374deebc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...77c0b55f94.jpg
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her tarafın yeşil olduğu günde biz hala kırmızıyız. Yakışmıyor bu biz alışkın değiliz ..Yok mu KahramanBey gibi bir trader arkadaş ..:)
Yav kağıdın ederi 50 lira 60 lira belki ama 20 lira dahi olamadi daha nasıl bir tahta bu ya ytd.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yardan ne serden misali.. ne 12.91 üzerine çıkıyor nede kahve ortalamadan ayrılıyor.. alttakı kırmızı ve sarı indikatörlerin bir araya gelip birlikte yükselişe başlamaları 3-5 seans daha sürebilir.. ŞART 11.95 altı kapanış yapmaması..
Bu kapanış hiç iyi olmadı. Bugün de üzdü bizi piyasa :thumbdown:
Genel kurul ve bilanço tarihleri ne zamandı? Düşüş derinleşmeden patronun bi adım atması lazım resmi olarak ..:cool:
Böylesine büyük bir devlet desteğinden şirket yöneticileri haberdar değil mi acaba Acemşah Üstat? Yoksa zamanı mı gelmedi diye haberdar değiliz?
Kafamda deli sorular..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1790070
yıllık hisse yarışmamızda bu ayın derece yapanları belli oldu
yarışmaya katılanlarlar buyursunlar sıralamalarına baksınlar ve dereceye girenelri tebrik etmek isteyen buyursun.
Şirketin değeri 50 milyon aldığı teşvik 40 milyon cirosu 300 milyon karı 1 milyon 30milyon dolar krediye 1 milyon hisse eeeeee. Bu nasıl ülke bu nasıl adilik bu nasıl sahtekarlık.
Bayan ozilhanlar derimoddan başka bir şey giymezler...!:)
Yasemin Özilhan: Pahalı kıyafetler şart değil, 3-5 bin TL'ye de şıklık mümkün!
-5 BİN TL'YE ŞIKLIK MÜMKÜN'
"Bazı ayakkabı ve kıyafetler çok fazla pahalı. Ben:yahoo::28::thumbdown:im böyle takıntılarım yok. 3-5 bin TL'ye şıklık mümkün.":Sad:
http://m.posta.com.tr/yasemin-ozilha...haberi-1387211
1-3-2018 bugun finansal tablolar yayınlanması gerekiyor.
Vergi dairesine 300 m ciro yapıp 20m finansal gider, sonuc 1m kar gibi ???!!:))),,
rekor kar açıklayamayacaksa , ki açıkladıgı zamanlarda bir etkisi olmamıştır,,,
eksi bir tabloyu tercih ederim,,,, eksi tablo ile senaryo üretilebilir,,, şenlik arıyorsak o zaman olabilir ,,,,
yatırım tavsiyesi değildir.
Yillik bazda grafik sekillendi hareketler baslar insallah :)
acaba derimod ceo su devletin vermiş oldugu vede verecek oldugu sayın acemşah beyin günlerdir yazmış oldugu bu teşviklerden bi habermi ben haberlerinin oldugu kanaatinde degilim onun icin şirketi davul zurna ile uyarmak lazım yahu insan cıkarda yatırımcılara haber olsun diye teşfiklerden faydalanacagız diye bi haber yollar bütün haberleri acamşah beyden alıyoruz bizim telefonlarımıza cıkmıyorsun madem acemşah beyin telefonlarına cıkın onun sayesinde birebir haber almış olalım (zafer sözlerim sana = uyan artık senden ne zaman kurtulacagız. ytd.
umutlar tam olarak tükenmeden bekletiler olsa bile gitmez ve gitmedi. sonra hadi canım artık kol bacak kafa kestim dediği anda roket olur. hele acemşah üstat belirttiği 1-2 milyar cirolu şirket 5.4 mil sermaye ile 2xx.xx - 3xx.xx rakamlar yapar ki artık uzaya değil galaksi dışına roketleme olur. tıpkı AFYON ve GUBRE nin bist in tarihte zamanında yaptığı tarzdan yada EGEEN - NETAS vb. lerin yaptığı gibi.
bunlar hayal olup ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR :) :) :rules::rules::rules:
kenardan acemşah üstadı yakından takibe ve de derim i çalı arkasından takibe devam :)
az kaldı hadi ayen bugün veya en gec derimi sollayacak adamlar karakterli hisselerini hic satmadan nerelere getirdi derimi aldıgımda ayen 0.99 kuruştu helal olsun ayen ve yatırmcısına sahiplerine eger hisseye sahiplenen acemşah gibi yatırımcılar olmasa derim hala yerlerde sürünürdü bu adamlar cok tehlikeli adamlar bir sefer olsun kap.a iyi bir haber düşmezmi ya 15 senedir bir defa daha olsun iyi bir haber göndermediler ben bu adamları şikayet etmedigim kurum bırakmadım ama nafile artık Allaha havale ettim kumarın dedigi gibi bu adamlardan korkun şu an itibarıyla haftanın en rezil hissesi ayen birazdan gecer şu zafer denen insanı bir de siz arayın diyecegi aynı laf halka acıklanacak bir şey yok derimden cıktıgım gün sayfasından dahi hisse almam bu rezil hisseyi görmek istemiyorum inanın 40 bine dahi gelse rezil gene rezildir.ytd.
17.bin lot yazıklar olsun .
mehmet bey sabrettin yıllarca bi altı ay kadar daha sabret sana nacizane tavsiyem.Bu günden itibaren 6 ay süreleri var birleşme başvurusu için bu sene d*****n kuyruğu kopacak.Eylül e kadar bir şey olmazsa vedalaş artık.
tşk. zaman derim .
bu kağıdın gidişi gidiş değil ben söyliyim....Allah sonumuzu hayır etsin....kimse mal almak istemiyor...elimize çok fena verdiler...
Bugün tavan yakışmazmı 😊
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tersi olmaz inşallah 11.80 e değdirecekler herhalde borsa da ekşi de ona ayak uyduruyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar dustun alt destege dokunda gel