Sahife 420 de ne demişim bir hatırlayalım.
https://i.hizliresim.com/oOQyb2.png
BUYRUN ÖNDEN GİDİNİZ VE SİZİ TAKİP EDELİM SAYIN FRECELL1998 İNDE DEDİĞİ GİBİ.
BURDA İKİDE BİR YAZMAKLA OLMUYOR MAALESEF.
Printable View
Sahife 420 de ne demişim bir hatırlayalım.
https://i.hizliresim.com/oOQyb2.png
BUYRUN ÖNDEN GİDİNİZ VE SİZİ TAKİP EDELİM SAYIN FRECELL1998 İNDE DEDİĞİ GİBİ.
BURDA İKİDE BİR YAZMAKLA OLMUYOR MAALESEF.
28.09.2017 Fesih davasını çekeli 4. Aya girdik . Banka ile anlaşma yapamadı demekki şirket. Biz iyi niyet gösterdik ortada bir şey yok. Hisse de zaten tık yok. Eee noldu şimdi?
Çekilmeseydi ne olcaktı sizce 3 mü 5 mi artık kaç yılsa sürünmeyecekmiydiniz. O zaman hissede tık olacakmıydı? Eee şimdi cevabınız ne? Birde daha 4ncü aya yeni girilmiş. Bakın bakalim bir 6 ay geçsin. Martta ve diğer zamanlardaki bilancolar gelsin. O zaman niyetlerini değerlendirmek daha sağlıklı olmazmı?
Mart ı görürüz nolcak sa. Ahh ahh bu milletin hakkını nasıl öder bunlar düşünemiyorum. Gerçekten de imkanları olmasa menna diyeceğim lakin eylülde ki spk bültenine baktıkça ??? Hep aynı hamam aynı tas ss gibi...
Ss=zt mi? Bende her gun unudumu kaybetmekle birlikte , daha ciddi adimlar atacak zaman vermek lazim diye dusunuyorum
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet çok bekletti çeşitli kurum ve şirket yöneticilerinin uygulamaları bizleri bu günlere getirdi. Bundan sonrası inşallah iyi olur. Ama bir güneşte olmadan sabırsızlık artıyor ve sinirler bozuluyor. Bakalım hayırlısı olsun. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman ı ya 4 aydır bir şey olmadı. KasIm 15 olmadı aralık 20 dendi olmadı şimdi de Mart. Çağrı muhabbetinden 4 yıl geçti onu saymıyım bile. NolcaK icra lar 18 ocak otel icrası. Diğeri vs. Eylül bültenine bak 200 mLyn kaçırmış diyor spk . Yalan mı sölüyor. Ne diyeceskin aşama akşam adamın asabını bozuyorlar...
18 Ocak ta otel gitti dertler bitti deriz. Bakın bisaş, ne oldu.. 0,35 den 2-3 ya da 4 ayda 2 TL'yi buldu neredeyse.. Bakalım inşallah hayırlısı olur.. Otel giderde.. Ytd
Daha önce de yazmıştım. Şirket arayış içerisinde, yani en azından bazı girişimleri var. B.A.E'de çalışan bir dostumdan firmanın bir garanti limiti oluşturduğunu duyduğumu burada yazmıştım. Abu Dhabi'den yaklaşık 120 m EUR civarında bir teminat ayarlanmış ve bu garanti karşılığında Türkiye'den bir bankadan cover edilen tutar kadar 7-8 yıl vadeli bir kredi kullanılması planlaniyormus. Bunlar sadece konuşma arasında duyduğum notlardı. Fakat yurtiçi banka bu konuda ok vermediği için başka bankalara teklif götürülecekmis. Firmanın Abu Dhabi'den bu garantiyi işlevsel hale getirmek için g.menkuller üzerindeki haciz ve ipoteklerin kalkacağına dair yazıları alması gerekiyor. Bu süreç bence 2-3 aydan önce sonuçlanmaz. Bu duyumu olumlu mu olumsuz mu algılarsınız bilemem ama en azından yurtdışındaki bir banka firmanın gmenkullerine güvenip 120 m eur kredi riskine girebiliyor. Demekki kendilerine göre bu gmenkuller bankanın marjını da düşünürsek en az 150 m EUR değerinde. Firma eğer bu operasyonu sorunsuzca halledip borçlarını uzun vadeye yayarsa 2-3 senelik bir süreçte 150-200 m EUR piyasa değerine ulaşabilir. Bu da tl olarak 1.5-2 TL civarında bir fiyata denk gelir. Umarım tüm bu beklentiler gerçekleşir ve burada uzun zamandır eziyet çeken yatırımcılar da bu sıkıntılı bekleyişin karşılığını alır. YTD.
Bana kalırsada duyduğunuz notların gerçeklik yüzdesi hem fazla hemde olumlu. Hep diyoruz ya. Selim Sayılgan zamanında ne böyle bir girişim nede şirketin bataktan çıkması adına olumlu bir hamle yoktu. Hissenin bu sıralar buralarda sabit değerlerde tutulmasından tutunda diğer pek çok gelişmenin ayak sesleri yakında hissede kendini bariz şekilde belli edecek kanaati taşıyanlardanim. Elbette uzun yıllar bekleyen yatırimcılar adına sancılı bir süreç geldi ve halada devam ediyor. Dediğimiz olursa 2018 in flash hissesi kervansaray olacaktır ümidini taşıyanlardanız. Ama biraz daha zamanı var olgunlaşması adına. Olgunlaşması kelimesi eski yatırımcıyı muhakkak rahatsız edecek ama kabak bile 3 ayda olmuyor. Ahhh eski pislikler ahhh. Temizlenmesi zaman alıyor alacak. Sonu iyi olur umarız.
Geldim geldim. Lara da yedik içtik anca yetiştim. Ss karşımdaydı. Dedim ne olcak bu memleketin hali.
Pardon bu şirketin hali. O anlattı ben dinledim. Dedim ayın sekizi oldu benim maaş yatmadı. Yarın hesapta dedi.
Biz patron adamıyız ya....
Şaka be şaka kimse para vermedi. Antalya da da değildim tabi ki.
Konuya gelirsek belliki tetikçiler var burada.
Çağrı olmadan gözaltından çıkmazmış. Kim dedi zaten gözaltından çıkacak diyee.
Bizim dediğimiz süresiz brüt ve internet yasağının kalkması.hoş tabi çağrı olsa keşke verip, sik..rip girsek.
Sanki babamın şirketi. Herkes parasını ve vadesini kurtarma derdinde. Ben dahil.
Şubat ayında 12 aylık var. Denetçi var. Özsermaye var. Mecbur bekleyeceğiz.
Hep beraber.
Minare okadar açıkta kalmış ki. Ama devletin ilgili kurumları o kadar ilgisiz ki.. neden acaba
Okadar çok sayıda katakule iş oldu ki,
Yatırımcıyı soğuşlene işleri O kadar açıktaki, spk nın çok sayıda tespitine rağmen
Bu kadarını bukadar cüretkarla yapıp uzun uzun sürdürme üst siyasal kurumların desteği olmadan mümkün mü?
Mesela bunların onda biri Koç grubu bşr şirkette olsaydı on defa şirketlerin tepesine binmişlerdi.
Şimdi yöne birilerine çıkacak ortalığı politize ettin diye suçlamalar yaygaralar yapacak...
Güneş balçıkla sıvanmaz..
:wave::):):):):):):):):)
Ufak da olsa alım satım var.. 100 binler üzerinde alım satım lotu.. Belki daha da hareket olur mu bilinmez ama inşallah bir an evvel hareket yapsın artık
Brüt takas uygulasından şirketin çıkma haberi hangi bültene nasip olacak bakalım.
Az harekete başlasın da sonra da Bir an önce bir şeyler olsun artık ..
..............................................
Ulan be ulan be ucacak hissede olmak yada olmamak iste butun mesele bu,,,,, yurek ister , g....t ister, oflamak puflamak olmaz saglam tas gibi yurek ister
Sabır...................... Sabır........................ Her şey güzel olacak tekkeyi bekleyen çorbayı içer
Mal çıkmadıkları ne malum. 150 mlyon u bitirememişlerdir 4 yıldır sağa sola yandaşlarına dağıttıklarını. SS en son kaça kadar sattı da bürüt e aldılar hisseyi? Eylül bültenine takıldım. Şirketten 200 küsür mlyn çıkarılmış diyor spk. Kimse de bunun peşine düşmüyor. Sonuçta gözaltında paslaşa paslaşa eritiyor olamaz mı? Şu zaman a kadar hep algı hep algı???:Sad::Sad:
Hacimde artış var. İyi günler yaklaşıyor olabilir.
Günde 30 bin hacimde gördük biz. Sabır...
İnşallah be usta.. Evet sabretmeye devam ama çıt çıkmıyor. Çakıldı kaldı 0,20 lerden olduğu gibi.. Bakalım hayırlısı olsun..
atı alan uskudarı geçti glabal giriz kapıda girdi girecek vakit tam vakitdir yoksa çok geç olur grizi iliklerinizde hissedeceginiz bir döneme girdik !'!!!!!! girecegiz !!!!!!! bir zamalar ertan babanın ekmek verdigi kişiler sayılı iş adamlarının içine girmişlerdir eminim bursada zeynep hanım taploya lütfen iyi bakın cemiyette ve borsa camiyasındaki ilmeyi yaklamanın tam vaktidir benim gibi küçük yatırımcılar 3 ve 5 kuruş kazansada hep küçük yatırımcıdır ama sizin farklı oldugunuzu göstermeniz gerekir su akar iken testi dolar zeynep hanım gören gözleriniz gercekleri görsün lütfen..
Zeynep tumer elbette yeni geldi yonetime , kardesinin kotu yonetiminden kaynaklanan sorunlari halletmeye calisiyor. Saygi duyuyoruz. Fakat daha oncede belirttim. Zeynep hanimda bilancolardan goruldugu uzere sirketten borc almis . Babasida , kardeside, eşide almis. Bu borclar 100 milyon tlye yaklasti belkide gecti faiziyle. Anca 15 milyon tl lik kismini odediler , kap haberlerinde okuduk. Lakin odediler mi ? Makbuz falan gormedik? Nasil odediler? Bilmiyoruz. O kadar hesaplar blokeliyken borclardan dolayi. Ama biz fesih davasini geri cektik. Kac ay oldu hala bi olumlu ciddi manada olumlu bi haber goremedik. Neymis? Personel alacaklari odenmis neymis vergiler odenmis neymis dogalgaz odenmis neymis elektrik odenmis vs vs. Ebe kardesim ebe kardesim ben hala anlayamadim. Sanki bunlari odemezse zaten calisanlar isi birakir, dogalgaz odemezse oteller nasil isinacak yemekler nasil pisecek? Ebe zeynep abla ebe zeynep abla sen bana areal bank borcu noldu onu acikls kapta. Sen bana guven varlik haciz koymus borcun var onu acikla , fidabank tan bahset. Yooooookkkk eger canlari is yapmak istemiyosa sunu bilsinler. Zeynepte kardeside coluk cocuk sahibi. Ben bu hissede yillardir surunuyorum. Oda anne...anlamasi lazim... ben cocugumun yuzune bakamiyorum. Ogretmenim 10 yillik birikimimi bu kagida yatirdim.... coluk cocugumun yuzune bakamiyorum. Arabami sattim. Esim le hergun kavga edip ayrilma noktasina geldim. Ben bu ketvansaray holdinge guvendim yatirim yaptim. Sucum bu. 7 guzelim oteli var dedim. Tekstil fabrikalari var dedim. Peki noldu? Gozaltina kadar dusurup, ocagimiza incir agaci diktiler. Tamam selim denen patronu gectim artik ama zeynep hanim mutlaka bu isi cozmeli. Zeynep haniminda bildigim kadar cocuklari var. Yahu maf ettiler beni. Oglum biz niye boyleyiz baba diyor? Herkesin iyi kotu bi arabasi evi var biz niye boyle yasiyoruz diyor. Zehir zikkim olsun ....baska bisey demiyorum..
Bu sayilgan ailesi zeynep tumer dahil sirketten borc aldilar mi evet aldilar. Madem areale guven varliga borcun var. Koy kardesim aldiginiz paralari geri koyun tamamini koyun. Siz luks icinde yasayacaksiniz burada binlerce yatirimci magdur olmus haberiniz yok. Eger sirketi ayaga kaldiramazlarsa ; BEN VE ARKADASLARIM , ESKI VE YENI YONETIME MUNFERIT OLARAK SIRKETI BILEREK ZARARA UGRATTIKLARI ICIN MUNFERIT SORUMLULUK DAVASI ACACAGIZ. KENDILERI.BILIRLER. zeynep hanim kusura bakmasin. Ben yok yeni yonetime.girdim . Bilmem ne demesin. Zeynep hanim sizde borc aldiniz sirketten , sizde sirketin o kadar borcu varken parasini aldiniz odemediniz. Hic oyle kusura bakmasinlar. Bu isler yakin zamanda duzelmezse BURSALI.AVUKATA MUNFETIT SORUMLULUK DAVASI ACALIM DICEM . BEN 19 kisi simdiden ayarladim. BURSALI AVUKAT DAVA ACMAM DERSE , AVUKAT MI YOK ? Buluruz bi avukat acariz MUNFERIT SORUMLULUK DAVALARINI. Oyle yuzde 5 e de luzum yok. Kasten borc alip odemeyerek sirketi zarara ugratmislar. Zeynep, ertan, selim hic farketmez acariz davamizi. Bu 3 ude aldilar paralari, odemiyolar. Diger yonetim uyeleride dahil davalar acilir. Eger zerre kadar kalplerinde insaf, ahlak , var ise , size guvenen bu insanlari ve ailelerini magdur etmeye haklari yok.
1 lotunuz olsa bile MUNFERIT SORUMLULUK DAVASI BAL GIBI ACILIR. ACIMAK YOK ARTIK. YILLARIMIZ GITTI. BIZI MAF ETTILER. ARTIK SIRA BIZDE
ben dün şirketi aradım biraz içimi rahatlatacak birşey çıkarmı diye, ama anladığım kadarıyla çokta umurlarında değil,nasıl olsa kimse bizden birşey alamaz yolumuzu çizmişiz gerisine koy gitsin düşüncesindeler, fesih davasını çekmemiz için bizleri kandırdıkları ortada,
Aynı soruları sorduk gruptan atıldım. Eee noldu . 28 eylülde fesih davası düştü 4 ay bitti hani banka ile anlama? Hani kredi . Beni gerçekten bilerek kandıranlara hakkımı helal etmiyorum. Zaten bu işi bıraktım. Hani GK da Z.T hayranları video paylaşıyorlardı. Ne oldu noldu sonuç kandırıldım. Hayat böyle bir şey demekki. 4 yıl çağrı çağrı diye bekledik. Şimdide bürüt takas yok Ariel l le görüşüyoruz vs vs hikayeleri. Sorumluları kim ben miyim. Doğru biziz saf olmayacaksın . Yazık çok yazık..
:vk:
Birileri hala z.t hayranı herhalde türküler mürküler paylaşıyor eee sonuç sıfır.
resmen milletin hayatıyla oynuyorlar, ya bir çıksın sayın hanımefendi aylık masrafını bir yazsın çoluk çocuk ne yerler ne içerler, çocukların eğitim parası orda burda gezmeler, ss nin hayatı kendi özel harcamaları falan filan bir saysınlar görelim bakalım asgari maaşla çalışan bir yatırımcının haliyle aradaki farkı, yada emekliliğini buna yatırmış bir garibanın, yada bir emekçinin bütün varlığını ss nin oyunlarına kaptırdığını, bir insan kendisi için istediğini başkası içinde niyet etmiyorsa ondan hayr beklenemz zaten, yıllardır milleti ezmişler süründürmüşler üç kuruşa mahkum etmişler, bunun hesabı her yerde çıkar sorarlar, gram inançları varsa mahşer gününden korkar kul hakkı yemezler
30 Eylül 2017 tarihi itibariyle faktoring ve finansal kiralama borçları ile diğer finansal borçlar hariç finansal borçların detayı aşağıdaki gibidir;
Banka Döviz Cinsi Yabancı Para Tutarı TL Tutarı Faiz Oranı
AAREAL Bank AG (*) EUR 53,900,148 225,970,980 4.95%
Landensbank (*) EUR 1,939,424 8,130,842 6.06%
Akbank T.A.Ş. (*) USD 9,345,655 33,196,700 %7-%8
Denizbank A.Ş. TL 4,914 4,914 17.45%
Denizbank A.Ş. EUR 11,181,667 46,877,690 %6-%10
Güven Varlık Yönetim A.Ş. (*) EUR 11,491,935 48,178,790 8.93%
Türkiye İş Bankası A.Ş. EUR 65,507 274,633 4.70%
Türkiye İş Bankası A.Ş. (*) EUR 184,038 771,560 4.70%
Yapı Kredi Bankası A.Ş. USD 5,001,136 17,764,536 %6-%8
Mega Varlık Yönetim A.Ş. (*) TL 15,472,449 15,472,449 Belirsiz
Mega Varlık Yönetim A.Ş. (*) EUR 1,104,261 4,629,505 Belirsiz
Mega Varlık Yönetim A.Ş. (*) EUR 1,760,000 7,378,624 Belirsiz
Mega Varlık Yönetim A.Ş. (*) USD 2,088,568 7,418,801 Belirsiz
Mega Varlık Yönetim A.Ş. (*) TL 1,400,000 1,400,000 Belirsiz
417,470,024
yeni yönetim bu krediler ne icin cekildi? bu krediler nerelerde kullanıldı? bu cekilen kredilerle holdinge varlık alı mı yapıldı mı? yapıldı ise hangi varlıklar alındı? holding varlıkları teminat verilerek cekilen bu krediler nereye gitti buhar mı oldu 79 milyon euro, 17 milyon dolares:)) tl yi saymıyorum bile nerde bu paralar ? borc ödedik demeyin borc ödenmemiş gözüküyo varlık alımı yaptık demeyin öyle bir alımda gözük müyor ee bu paralar nerde? şişli arazi satısından gelen 11 milyon dolar buna dahil bile değil yeni öz yönetim:)) y.t.d varmı bir cevabınız:)) hayır bilelim nasıl ve ne icin holding bu kadar borclanmış ve icralar birbirini takip ediyor:)) y.t.d
pisliğinizi ky cekecek kaymağı ailecek yiyeceksiniz yok öyle yağma:)) y.t.d
bunlara acımayacaktık, devam edip şayet sonuç alabilseydik bugünden daha iyi olurdu, ne var ne yok sattır borçları öde, elbette kalan 35 kuruştan daha değerli olurdu, bakın martı grubuna , en iyi oteli kemerdedir, laranın çeyreği etmez, gerisini siz düşünün artık