adam yukardan sattığını aşağıdan alır.pazartesi salı açıklama yapılır tekrar başvuru yapıldı diye yine bu fiyatlara gelir.ytd
Printable View
adam yukardan sattığını aşağıdan alır.pazartesi salı açıklama yapılır tekrar başvuru yapıldı diye yine bu fiyatlara gelir.ytd
Yedirmeyecegim diye söylemişti..
Ben de tavana mı yazsam.
bunların ikinci başvurusu hazırdır arkadaşlar.ret gelirse diye iki ay içinde yeni prosedürü hazırlamışlardır.ytd
Tabana yazanların elinden bir güzel alıp günü 80 en üzerinde kapatmaliki ....gereken yapılmış olsun...500 ,600 bin tl gerek bunun için ama nerde o yiğit...
biz taban marka değil.hani şirketin imajı vardı.ytd
zaten tabandaki 760,000 hepsi ky değildir.arkadaşın kendiside yazmıştır.millet korksun satış yazsın diye.ytd
Bu borsa yiğitler degil, dolandırıcılar mekânı olmuş
Mine hanim al su tabandakileri
Marka artiya geçerse bunuda toparlarlar..demedi demeyin...tabana yazanlar almak için sıraya girer...ytd..
bi tabandan alan benim sanırım ..bende bi sorun var sanırım😊
tabanda bekleyen 288.000 oldu eşleşmede 398.000lot gözüküyor hadi hayırlısı kalkacak gibi duruyor ytd
Marka böyle olursa.. Bizimkinin tabani cozulur
Bende varım[emoji6][emoji6][emoji6]alım için güzel hareket oldu hiç beklemiyordum sma satan arkadaşlara teşekürler[emoji85][emoji85] biz mine tozluya ortak oluyoruz şirketlerin isminin bir önemi yok. Mine hanım varsa sıkıntı yok olsada çözer allahın izniyle[emoji106][emoji106][emoji106]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inşallah bugün tekrar başvuru yapılır veya şirketten güzel bir açıklama gelirde panikleyen ky ler biraz olsun rahatlar ytd
Kap a bi habere bakar tavan bile olur
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Görüşmelere başlama hk
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nca;
LİDER ADANA SEYAHAT TURİZM AKARYAKIT İNŞAAT GIDA TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. ve EÇLİDERMERSİN OSMANİYE AKARYAKIT TURİZM SEYAHAT GIDA İNŞAAT TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ paylarının satın alınması için görüşmelere başlanmasına,
LİDER ADANA SEYAHAT TURİZM AKARYAKIT İNŞAAT GIDA TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. ve EÇLİDERMERSİN OSMANİYE AKARYAKIT TURİZM SEYAHAT GIDA İNŞAAT TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ'nin değerinin tespit edilmesi için değerleme yaptırılmasına,
29 Ocakta yayınlamışlar alım haberi yapsa gün içi
Eğerki mine hanım dün akşam açıklama yapmasa bugün panikleyen çok insan olurdu tabanda bekleyen lotlar milyonları bulabilirdi en azından karşımızda soru sorabileceğimiz biri var zaman herşeyin ilacı ytd
Akşam milli bir kahraman doğacak gibi
Eğer bugün tabani çözüp günü ayni seviyelerde kapatirsa bu kagit en az 2 tl olur bunuda bi kenara yazin..
Tabiki ytd degil..
tabanın kalkmasına 84.000lot var şuan için ytd
şuanki görüntüye göre taban kalktı inşallah kapanış güzel olur ytd
Satanlara geçmiş olsun..
Az önce Adana seyahat ile ilgili bildirim eski galiba. Kap a baktım Yeni bir haber yok
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evett...
Markanın bir sahibi varmış bu anlaşıldı..
Bu seansta trnsk nin bir sahibi var mı veya sahip çıkan var mı o anlaşilacak..
Tabandan satanlara iyi oldu arkadaş dik duramayacaksan bu kağıtta işin ne ya git 100 den 30 dan kağıt al biz asarız keseriz de herşeyde ama ilk ters durumda kaçarız böyle kendi canımız kıymetli olur yazık ya şu borsa olayı insanlardan soğuttu beni spek i ayrı dert ky si ayrı dünya ey allahım.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu olay ve bugün ki tutum mine hanım için mihenk taşı olacaktır.. Ona güvenenleei haklı çıkaracak.. Arafta olanlarıda yanina taşıyacak..
Ben bizim borsamiza ve tavırlarına bakarak fazla iyi buluyorum..
Tecrubelerim bedava peynirin ancak kapanda olacagı yönünde.. Umarım yaniliyorumdur
Miat zeybek
Miat zeybek
@miat_zeybek
·
1 sa
@minetozlu Mine hanım sizden ricamız yeni başvuruyu biran önce yapın ki küçük yatırımcı fazla mağdur olmasın biz size güveniyoruz
Mine Tozlu
Mine Tozlu
@minetozlu
·
1 sa
En kısa zamanda yapılacaktır endişelenmeyin
Mine Tozlu Retweetledi
Miat zeybek
Miat zeybek
@miat_zeybek
Eşleşme nasıl bizahmet
.64
1milyon lot işlem görmeyi bekliyor
hisseyi toplamak için bir sebep gerekiyordu sanırım o da bu?
750.000 lot hisse işlem görecekse
alan kim acaba?
arkadaşlar panik yapmayın biraz daha bekleyin.
hissenizi almak için aç kurtlar bekliyor.