Bimeks web sayfanda şirketin gibi iğrenç ana sayfaya pil yapıştırıcı ampul koymuş vizyona bakarmisiniz
Printable View
Bimeks web sayfanda şirketin gibi iğrenç ana sayfaya pil yapıştırıcı ampul koymuş vizyona bakarmisiniz
Kaç liraya kiraya verdiğini bilançoda gorecegiz (eğer gonderirlerse) bu bilançoda değil bir sonraki bilançoda tahminim çok ama çok uyduruk bir rakama kiraya verdiler çünkü kiralayan kendisi rakamı yüksek gosteripte stopaj vermemek için rakamı çok aşağıdan tutmuştur.
Üstadlar pasta varsa paylaşabilir misiniz
Yok hepsini patron yedi :))
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106] [emoji122]
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu iş bankasında neler oluyur üstteki alımla aşağıdaki neden birbirini tutmuyor lütfen bilen biri yorumlayabilir mi
Bu arada yarın 21 mart! Iflas davası yarın değil miydi?
Hadi bakayım dün 24 te milyon alicilar bugün niye 24 te yoksunuz bugünde alıcı olun sizi gidi goygoycular
Yanlış düşünüyorsunuz.bir kişinin davası bile iflas getirebilir.hukuken mümkün.davaci alacağını alamıyorsa süreç başlatılır.
bu konuda kimse yorum yapmazsa iyi olur agalar. olumlu ya da olumsuz algı oluşabilir. iyi niyetli kimse vebal almak istemez. her yatırımcı kendi ölçer biçer karar verir.
24 te alıcı kalmadı akşam seansı muhtemelen kırmızı olacaktır
0.24 te kırıldı Allah sonumuzu hayretsin
👏👍👏👍👏👍
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahkemesi 24 de mı gelmıs
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdide Aliexpress le görüşüyor söylentileri var, doğrumu bilemem ama aliexpres Türkiye de mağaza arıyormuş.
buda diğerleri gibi asparagas olabilir. imkansızda değil çinlilerde bizim gibi her şeye dalıyor.....
bu tür haberlerin ilk ip uçları fiyat hareketlerinde görünür şuan için benim açımdan bir gelişme olmaması olarak yorumluyorum
bu arada zarar 600 milyon bu adamların kurulu fabrika,arazi,üretim hattı yok kim hangi yatırımcı gelipte 600 milyon verip ortak olsun sadece isim hakkına mı yatıracak bu parayı gidip sıfırdan şirket ,fabrika kursun daha iyi ...ancak akgiraylar bu 600 milyon zararı nasıl yaptı halen anlamış değilim çiftlik bank aklıma geliyor
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
bugün öğleden sonra twitter da sitenin kap haberini pompalamışlar arka arkaya. 4 gün önceki haberi sanki bugünün haberi gibi servis ediyorlar. 2 aydır bimeks in sitesinde yazan ne???
Haber7 başta olmak üzere bir çok haber ve ekonomi sitesi Bimeksin Web sitesini kiraya vermesini haber yapmış. Söylenecek çok söz var da... Demiş ya sözün üstadı, "söylesem faydası yok, sussam vicdanım el vermiyor"
http://www.haber7.com/teknoloji/habe...verdi/?detay=1
Yorumu yapıştırdım altına
Bunlar tam bir çakal, bugün haber yaptırmalarının sebebi, bir kaç televizyon, notebook ve telefon satışa koydular ya siteye, bu haber yoluyla reklamını yapıyorlar. Milleti mal olarak görme alışkanlıklarının tezahürü bu. Sen bu güne kadar sattığın ürünlerin arkasında durmamışsın, +3 yıl garanti söylemi ile vatandaşı dolandırmışsın. Sattığın ürünlerin fiyatlarını halen piyasanın üzerinde fiyatlarla web sitesine koymuşsun, itibarın eksi 700 milyon olmuş peh...
Not: Yazdıklarım yatırım desteği olarak kullanılamaz. Basit bir yorumdan ibarettir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer...
Bunlar dört bir koldan haber gonderdiklerine göre mal çakma derdindeler demektir alıcı ariyorlardir
Bence SPK kottan atmalı senin dediğin doğruysa yeni alacaklar mağdur olmasın..
Yok milleti korkutup 1 liradan 2 liradan sattıklarını 0,24 den geri almasın...
SPK uyan burda iki türlüde vurgun yapılıyor...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir arkadaş güzel bir yorum yapmış işin özeti geçmiş olsun hepimize...
2017 yılında %53 halka açık iken MKK bildirimi yapmadan akgiraylar milyonlarca lot hisse sattı borsada. Spkya şikayette bulunduk ve spk 650 bin lira (milyar) ceza kesti. Akgiray bu borcu ödemek için geri kalan hissesini de sattı. 4.5 Liradan halka arzedilen hisse bugün 24 kuruş. Halka açıklık oranı %95, Akgiray %4 hisse ile Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı. Şirketi batırmış, hisseyi ve yatırımcıyı batırmış, çalışanlarını mağdur etmiş...SPK çalışanları sanki halen Vedat AKGİRAY'a hesap veriyor...
bize olan oldu SPK kottan atıp bir iki yıla durumlarını düzeltirse tekrar almalı......
bu insanları böyle haber yaparak elindeki malı 2/10 fiyatına almaya çalışıyor bu kan emiciler............
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ben sizin gibi düşünmüyorum. benim gözlemlerime göre hissiyatım şu ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir; 4 gün öncenin haberi hatta iki aydır da site de yazan şey bugün twitter da olumsuz yorumlar eşliğinde pompalanıyor ve ne tesadüftür ki dün 24 de 750 bin alış beklerken bugün 24 ü eksiye evirdiler. akıl olimpiyatlarında oynuyoruz.