ben harekete ufaktan başladığı için seviniyorumm :whistling:
Printable View
ben harekete ufaktan başladığı için seviniyorumm :whistling:
Sayın arkadaşlar şirketlerin bilanço açıklama tarihlerini bir tablo halinde aşağıda görebilirsiniz:
http://www.borsanalist.com/bilanco-aciklama-tarihleri
Bol kazançlar.:)
sizce bu hareketin nedeni 2. lik kovalaması mı ? yoksa çok düştü artık çıkışa geçer artık diye alıyorlar mı? şampiyonluk bence çok zor 2. likte az ihtimal. çünkü başakşehirin ben şampiyon olacağını düşünüyorum. gs eğer tökezler ise 2. olur beşiktaş. deplasmanda yenmesi lazım. başakşehirin fkstürü avantajlı. bugün sivası yensinde her halükarda yoksa 2.likte zor.
Sivas maçı bu futbolla zor gibi yarın çıktığı yere geri gelir
Vay be bjk sivasi yeniyor fakat vatandasin hisseden hic umidi kalmamis tek satir yazani yok.
Ölmüşte gomeni yok resmen cok enteresan.
niye olsunki spek fiko 2 yıldır üstünden gecti yatırımcının daha bugün gs den yüzde 20 aldim çekildim bundaki zarar başka hisselerdrn çıkartmak lasim 1 yıl önce 13 liradan vesbe bozmuştum bunda maliyet düşurum die vesbe 20 oldu bu sürünüo haala
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha yukselirmi ki :)
düseni kırdın spek ske skr cikican 1.70 den alim.girince toplamayı geri bıraktı spek fiko..
ankaragücünü kendi evinde yenip Gs nin puan kaybını bekler. başakşehir göztepeyi yener normal şartlarda. hayır daha şubat ayında 1,8X leri gördü bu hisse sonra gitti 1,3X lara. oralardan alıp şimdi satanlar güzel kar etmiş olur. bizim gibi uzuncular beklesin.
+7 derken.........
+10 geldi bekleyen sabır eden birşeyler kazanabilir diye düşünüyorum..........
şampiyonlar ligi ve hatta şampiyon olma ihtimalimiz bile var......
başakşehirin göztepe. sivas . g.s. maçları var.........
Burağın golüne hayran kaldım.......
pek de sevmem kendisini ama başarısı bizim takıma olsun yeter........
son beş hafta zirve baya bi karıştı..........
neticede kartal zirvede uçmayı sever................
1.51 aldım 1.78 sattım kar cebe yakışır para böyle kazanılır hadi iyi kazançlar 😁
bol kazançlar ama erken satmisssiniz benim görüşüm
Eskiden güzel uçuşlar yapardı. 3-4 kez ara ara yaptı bunu. %200-%300 olmadan salmazdı yine öyle bişey olur mu acep?
İzleyelim bakalım
asıl gitmesi gereken Beşiktaş. ayrışması lazım, ama Galatasaray iyi gitti.. başka bir beklentisi mi var acaba...
düşük faizli kredi ile borç yapılandırması fos çıkmış. gazetelerde var. zaten fiyatlamamıştı sportifler. seçim vaadi olarak kaldı.
bjkas çok gol atıp yemeseymiş şimdi rakiplerine korkunç fark atmıştı
başakşehirin attığı 46 beşiktaşın 62 görülüyor.beşiktaş teknik direktörü bunu çözmüş görünüyor..
guzel kazandırdı duserse birdaha alırız :)
Ne zaman 1,35'i görse 15'e yolculuk başlıyor... Tarih tekerrür edecek mi hep birlikte göreceğiz inşallah...
at 2 üstüne hadi bıktırdın artık.
gs satıp bunu aldıktan sonra gs 17 kademe daha gitti bu sayıyo yerinde spek alınca mal.tpplamayi kesio zamanı sınırlı bilioz istedin kadar beklet 3 liranın üstüne çıkacaksın bilioz sadece bundan sonra maliyet düşürmek için dr olsa sama para koymucam sen a.disin çünkü
benden şimdilik bu kadar kar cebe yakışır derler..kalanlara bol kazanç dilerim..:wave:
Güle güle harca ama keşke birazdaha bekleseydin, ankaragücünü yenersek pazartesi 2 üstü olur gibi.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akbilsporun mağlubiyeti ile sampiyonlar ligi olasılığı arttı. şampiyonluk çok zor diyordum ama futbol bu. bakalım gs de puan kaybı yaşarsa çok iyi olur.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son dakika... başakşehir goller yeniden sayılsın diye itiraz etmeye hazırlanıyormuş ... kısıtlı taraftarlar maçı kaçak izlemişler .. top toplayıcı çocuklar arasında khk lılar varmış.. hakemler arasında da memur olmayanlar varmış ...
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. :)
2,00 altı bjk....0,90 altı trabzon çok ucuz kalmıştı...zamanında alıp köşeye atan günü gelince en kötü % 50 karı görebilir diye düşünüyorum.......
hafta sonu g.s. yı yenerse hem şampiyonlar ligi ve şampiyonluk şansı çok fazla olabilir...
en kötü ikinci olup şampiyonlar ligine gidebilir...gönül isterki bir bjk li olarak g.s. yı yensin....ve şampiyon olsun......
Başka hisseler olsa çoktan brüt takasa alınmışlardı , Spk sağolsun Bjk ve Gs ye kıyak geçiyo :)
1 haftada %50 prim yaptı , bide spor hisselerinden uzak durun derler , alcağın yeri iyi bilcen abicim bu hisseler 1 haftada sana evde aldırır arabada...
duserse alıriz demistik 1.75 den aldıgımı bugun iyi bir karla verdik gs la yarıs yapıyorlar bu sene ilk defa boyle birsey oldu iyi kazanclar :)
Al-Sat şeklinde yönlendirmelerden uzak duralım..