hedefi lotlarını çocuklarına bırakmak olan bir yatırımcı olarak burdayım ortak. selamlar bol kazançlar.
Printable View
Sayımız azalsada elimiz gün geçtikçe güçleniyor ortak.. Borsa insanı en güzel eğiten alan.. 28 yılda çok yaşadım.. Öğrendiğim en önemli şey ortam bozulduğunda gülebilmek ve sabırlı olabilmek.. Faizin bir oyun aracı olarak gösterilen havuç olduğunu bilmek.. Bu ülkenin kalkınması çok hızlı olacaktır.. Bizde bu kalkınmadan en fazla payını almaya çalışan insanlarız.. Syglr.
Sermaye artırımı ne zaman gerçekleşecek baya uzadı 🇹🇷🇹🇷
bir yere gittiğimiz yok sn Alidelta:)
hatta az biraz lot arttırımı da yaptım..şu israil-iran olayları sebebiyle trade kağıtlarında mecburen çakıldığım için ordan gelecek karlar ile lot arttırımını istediğim ölçüde yapamamanın sıkıntısı var haliyle..özet olarak beklemedeyim,bir yere gittiğim yok ama keyif de yok:)
https://i.hizliresim.com/j7zsou7.png
grafikte atalım adettendir..fibo sun 0,618 i nasıl oturmuş değil mi..ilkönce düşen trendi 147 ler de kırar..ondan sonra 0,618 değeri karşılığı 165 e gelir...sonra da shark harmonik formasyonunun kapanış değeri olan 174 ü aldıktan sonra tekrar bakarız..ama bu noktalar sabittir ve bunları alır..hesap kitap yapanlar alım için özellikle fibo yu takip etsin..
Ülkemizin etrafında savaşlar var, cam çerçeveler kırılıyor. Bu şirkette tık yok. Bedelsiz dağıtımını bile beceremedi. :))
Geçen Hafta Citibank, Bank of America’ya
413.000 Lot Virman etmiş
Bedelsizin yakın olduğuna dair işaret olabilirmi acaba
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷
ses seda yok...totem mi yapıyoruz..
Çalı dibindeyiz.. Ortalık karışık.. Siyasetin ağır bastığı ortamda Şirketler kendini iyi korumalı.. Egeprofil genele bakıldığında çok güzel ve güven veren hisse.. Geçmişi bir hissenin geleceğine ışık tutar.. Yönetim hatası görmediğimiz sürece el atmaya devam.. Syglr.
Ses yok, küçük yatırımcıda satılacak hisse kalmadı mı acaba.? Kendi kendime yazışıyorum gibi geliyor. EGPRO nun Piyasadaki hisse sayısı çok az, bır süredir de buralardayız. Uzun vade önemli indikatör grafikleri dipten al vermiş durumda.
https://i.hizliresim.com/65hrbsr.png
o zaman bir grafik atayım da ortalık bayram yerine dönsün:)
meali : kırmızı yayın içindeki siyah noktalara temas halindeyiz..o noktayı böyle kallavi bir yeşil mumla geçtik mi ilk hedef yukardaki 200 ema kanalı..
164 ü geçince ema ile kavuşuruz zati..
savaş orda başlar..o 200 kanalı geçtik mi soluksuz 217....
bana itimat ediniz:)
Bölündükten sonra almaya devam edecektim ama hadi yarın toplamaya başlayalım ufaktan:ok:
bekleyin demiştim..
https://i.hizliresim.com/2ftto1g.png
gımıldan,gımıldan, gımıldanıver
ah şöyle nazlı da gımıldanıver......
:)
5 lot alışa bile anında tepki verilmesi manidar..Şirket genel borsa şirketlerine baktığımızda sorunsuz ilerliyor.. Yılbaşında fiyat artışları bilançolarda %50 gibi büyümeler getirecek.. Evet arkadaşlar tahtacı isterseniz 10.000 -20.000 lot alıp satıp kızmaz ama daima 5-10-50 lot alıp heybeye atarsanız çok kızar.. Oyunu bozduğunuzu siz bile farkedemezsiniz.. Amam bu böyle..Syglr.
Bedelsizleri ocak ayına bıracaklar gibi.. Spk denen yapı eskiden böyle çalışmazdı.. Bir açıklama bile yok.. Şirket zarar yazsa şaibe olsa tamam.. Ne devire kaldık.. Öngörülebilirlik sıfır.. Ağanın canı isterse onaylayacak veya bir beklentisi var...
Borsanın en sığ tahtalarından biri.Şirket borsanın en iyilerinden. Sabır gerektiriyor. Sahibinin yabancı olması da avantaj. Kar dagıtım oranları mutlu ediyor. İyi ortamda güzel kazandırır.
Komşuların cam çerçeve ihtiyaçları var. Artık şu savaşı bitirsinler. Biz de işimize bakalım.
Komşuların can çerçeve ihtiyacı dediniz yine ağzım sulandı.. Pazartesi 25 lotçuk daha alayım.. Giriş var çıkış yok.. Bedelsizlerimizin esasında büyük bedeli var.. Beklemek sabır biriktirmek.. Bu hayat hiç bir şeyi bedelsiz vermez insana.. Sen hatalıysan ya sen ya çocuğun veya torunun bedeli öder..Syglr.
Egpro ürettigi pencere sistemlerinde Türküye de ve orta doğuda tek üretici. Çevre ülkelerde rakibi yok olarak biliyorum. Tek rakibi ahşap doğramalar. Bu nedenle çok avantajlı konumda. Demir çelik diyorlar ama o bölgede inşaatlar yığma yapılıyor, demire tabiiki ihtiyaç duyulacaktır ama kısıtlı.
Ortaklar, bedelsiz konusunda ne düşünüyorsunuz.. Bence çok olumlu olacak.. Bölünmüşü 30 tl olsa benim yeni hedefim 1000 tl olur.. Abarttın demeyin çok basit hareketler bunlar..Syglr.
abarttın..:)
ben bedelli taraftarıyım..
bedelsiz sağ cepten sol cebe atılan paradır.Şirkete faydası yoktur.
kademeler ağırlaşacak
hissenin hareketleri hantallaşacak
olur olmaz tipler dadanacak
kuş gibi hafif,ceylan gibi hızlı hisse ne hale gelecek.
demedi demeyin..
ha teknik olarak yapmak durumunda isen de -ki öyle- mutlaka içine bedelli koy..sevdiklerin alsın...
saygılar
:) Hiç bir kuşu yüzmeye hiç bir balığı uçmaya zorlayamazsın..Artırılacak sermaye sonrası şimdiki karların katlanacağı ve temettü oranının da yükseleceği beklentim var.. 29.yıla giriyorum piyasalarda.. Tek öğrendiğim sabırla inandığın düzgün hisseyi toplamak.. Bırakta abartayım biraz ya..Hayali bile cihana değer.Syglr.:party:
Ege Profil temel analizi: https://www.youtube.com/watch?v=kC-SRdVfyZA
İstediğiniz kadar hissenin üzerine ölü toprağı atın.. Bir ateş bir güç bir enerji var şirkette ve mızrak çuvala sığmayacak.. Syglr.
Bedelli Sermaye arttırımı sıkıntıda olan, mali rasyoları bozulmuş veya bozulmaya yüz tutmuş yada yatırıma hazırlanan şirketler için gerekli. Egpro nun böyle sorunları yok, bedelli yapma ihtiyacı da yok.
Bedelsiz hisseler şirket içinde biriken fonların hisedarlarına dağıtılmasıdır. Hisseler gayrımenkullerdeki tapu karşılığı. İskan müsadesi alınmamış bir binanın arsa tapusu ile kat mülkiyetindeki bir tapunun değeri arasındaki fark gibi.
Bedelsiz hisseler Ödenmiş Sermayenin güncelleştirilmesi oluyor. Aslında bedelsiz hisseler piyasada düşük kalmış hissenin yeniden değerlendirilmesine ve yatırımcı tarafından ilgi duyulmasına olanak sağlıyor, hisse gündeme geliyor.
Bedelsiz onaylanmış hayırlı olsun.
Ocak sonuna kadar bedelsizleri alırız.. Bedelsiz bir şirketin büyüme atağı başlangıcı gibidir.. Hisse en dibinde fiyat oluşturur.. Ve yeni hedeflere başlangıç yapar..Bir çok hissede yaşadım.. Örnek bir hisse bedelsiz bölündü 1.66 ya indi .. Oradan 13 tl ye soluksuz gitti.. Biz nasıl versiyon yaşarız bilemem ama çok güzel olacağını düşünüyorum.. Syglr.
Sermaye artırımı gerçekleşti , hayırlı olsun 🇹🇷🇹🇷
Hayırlı olsun kuzucuklar geçmiş hesaba Egepro'ya güveniyorum Tav'dan sonra beni mutlu edecek 2.hisse olacak diye hissediyorum inşallah yanılmam.Digerlerinden bir hayır gelmedi.
Hepimiz rahatladık.. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakalım.. Beklentim yüksek olduğu için bugünün bebeklerini 7 yaşında hesabımda görmek isterim.. Nasıl koşar 7 yaşındaki çocuk zevkle izlerim.. Tahtada milyon lot yıkılan grup 200 tl maliyetle beklerken bakalım neler yapacaklar.. O gruptan olsaydım elimi artırıp 2 milyon lota çıkarırdım.. Patron satışı korkusu kim bilir nasıl rüyalar gördürüyor o gruba.. Bir tahtada patronla sidik yarışı yapacak olanın çok gizli gündemi olup kuzu postu giymiş kurt olması lazım.. Bu egpro da sökmez.. Toplayan bizim gibilere zaman tanınmasına fırsat doğuran bir durum..Ama unutmayın daima 1mt ileri işeyemezsiniz:wave:
Değerli arkadaşlarım
Bundan sonra nasıl bir yol izleyecek
Bu kadar düşmesinin sebebi gurup girmesi mi
Hisse senedi fiyatına göre çok zarar verdi
Yapısı itibarıyla (Halka açıklık)şirket çok gergin.. Biraz mal yapmak isteyen bir grup olunca aksi yönde tepki veriyor..Normal.. Önemli olan maç sonucu.. Hisseye çok büyük girebilcek grupların korkusu hisse yeni arz yaparsa ne olur?.. Bir şey olmaz.. Karlılık varmı ,şirket iyi yönetiliyor mu evet.. Şu an konjönktür desteklemiyor ki yükselsin.. Dolar kuruna ilk tepki gösterecek şirketlerden.. Hepimizin elindeki malı doğal olarak konrol ediyorlar.. Bence iyi de yapıyorlar.. Kümese tilki dadanmamalı.. Bu hisse yolunda yürüyen büyüyen nadide bir kurum.. Tahtada tantanacıya gömlekçiye çakala ihtiyaç yok.. Ben şahsen her geri basıldığında gücüm kadar alıyorum.. İnanmış ortaklar bize yeter..Bu sermaye artırımı zannımca önümüzdeki beş senenin artırımı idi.. İşimize bakalım.. Tüm ortaklara ve yönetime iyi bir hafta sonu dilerim.. Syglr.:kalp::kalp::kalp:
Beklemeye devam 🇹🇷
Ortaklarım
Neden bu hisse senedi sürekli olarak düşüyor
Bizim için çok zor bir hisse senedi
Bu hisse senedi bitirdi beni
Cevap basit.. Satış dalgası genele yayıldı ve bizide etkiledi.. Mesele almaya devam edecek gücün var mı??.. Şirketler alım için fırsat seviyelere geldiğinde bizim yatırımcı küser kenardan izler.. Ben dünde aldım bugünde.. Seçimler sonrasına sabrı olmayanın işi zor..20.50 altına şimdilik sarkmaz gibi duruyor ama işin küresel boyutuda var.. Dünya cendereden geçiyor.. En zor senemiz.. Syglr...