Cirosal olarak tatminkar bir artış var inşallah ilerleyen dönemde bu kar rakamlarına daha olumlu olarak yansın.
Printable View
Cirosal olarak tatminkar bir artış var inşallah ilerleyen dönemde bu kar rakamlarına daha olumlu olarak yansın.
https://i.hizliresim.com/daZ8Xv.png
seans içi
Iheva ,inşallah yüzümüzü güldürür artık.
Önümüz kış, trende hareketsiz beklemek üşütüyor.
Sayın ustadlar borsada tecrübem yok sayılır. 1ve 2 kademede 21 milyon işlem yapiliyor. Bunun anlami nedir. Lutfen yardim edin. Tesekkur ederim
Allah belasını versin inşallah
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağlatmaya devam ediyor amcalar.
Ellerinde milyon lot olan babalar,nasıl sabrediyorlar çok merak ediyorum.
Hesaplarındaki onca paranın Hergün sabit kalması, ya da düşüyor olmasına katlanabilmek büyük meziyet.
Dışarı çıksak kış kıyamet. Ayrıca kurtlar kapıyı zorluyor. Dışarı çıksak öleceğiz trende kalarak ölmek daha mantıklı. Belki tren yürür.
Tahta sahibi ne yaptigini saniyor.Sirkette bizlerin.bilmsdigi birşey mi var acaba? Yoksa sadece seytani bir plan mi?
Bıktırmak, kök söktürmek ve sattırmak... sonra kaldırmak, ballandırmak, zirveden millete yüklemek... Bunlarda üretim satış pazarlama vs. olmaz. finans cini bunlar. hesap soranda olmaz... birkaç ay önce gazetede bunu yaptı. bir ayda 3-4 katlattı... trende çok yolcu var çok.
Borsaya ciddi anlamda para girdi. Özelliklede dün. Bunun kolay çıkacağını sanmıyorum. Bu tür hisselere yönelme olacağını düşünüyorum. Şahsi kanaatim bu yönde... Genele yayılma olacaktır.
https://i.hizliresim.com/AJouqM.png
borsada işlem gören tipe dönüşüm KAP ı var.Miktarlar çok düşük.
Önemsiz rakamlar.Toplam 17.500 lot yani.
y.t.d.
https://i.hizliresim.com/jhLekT.png
12.11.2020 kap açıklaması.Toplam 27.500 lot var.
Kapa düşen rakam 27.7 milyon değilmi. Ben bu şekilde okudum.
Bunlaridami satacaklar Allah belalarını versin
-----
IHEVA
47
IHLAS EV ALETLERI IMALAT SANAYI VE TICARET A.S.
E
AYKUT SÜRME
10.000,000
Unquote
-------
Örnekteki rakamda 10.000,000 ifadesinde : (.) noktalar binlik ayıraç.(,) virgüller ondalık ayıraç.
Yani 10 bin lot.satacak bu kişi.
Toplamda 27 bin lot satış için kaydileştiriliyor.
10.000.000 olsaydı, 10 milyon lot olurdu.
Orta sahada top ceviriyorlar. Mal toplama mı yoksa hissenin el değişimi mi ?
Mal toplama bu kadar dar kademede olmaz herhalde
BİSTOLOG DR
@cemil__seker
#iheva
1,91 + kapanış şart .... YTD
Twitter de bu şekilde teknik analiz yorumu yapmış. Bende diyorum ki; Birkaç tavan yapıp KY nin dikkatini çekmeden asla olmaz... Bunu tahtacı iyi biliyor ve hafif kaldırıyor tekrar veriyor. Sürekli böyle olacak algısı yaratıyor... Ama böyle git me ye cek !!! Elbette şahsi kanaatim.
Tahminimce bu leşin başında bir sırtlan var. Kargaları yaklaştırmıyor... Bir aslana ihtiyaç var acilen. Başka türlü ortadan kalkmaz. 90 binlerde 4 olan kağıt, şimdi nerelerde olması gerekirdi. Aslanın kapıp kaldırmasına bağlı. İzliyoruz bakalım...
Arkadaşlar bu baskı bu bıktırma boşuna değil birazdan şirketin faaliyet raporundan bir paragraf paylaşacağım.Herkes planını programını bunun üzerine yapsın.
Son dönemde Dünya genelinde etkisini gösteren Covid 19 salgını sebebi ile havadaki virüs ve bakterileri öldürme
özelliğine sahip ortam havasının sterilizasyonunu ve temizliğini sağlayan ürünlere ihtiyacın arttığı ortadadır. Bu
ihtiyaca cevap verebilecek hava temizleme cihazı ve ultraviyole sterilizasyon sistemleri geliştirebilmek adına gerekli
Ar-Ge çalışmalarına başlanılmasına ve 2021 yılı içerisinde üretime geçilmesine karar verilmiştir.
Şirketimiz, söz konusu ürünler ile alakalı Ar-Ge çalışmalarına, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından akredite olan
Ar-Ge Merkezimizde başlayacak olup, Ar-Ge çalışmamız neticesinde ortaya çıkacak prototip ürünün gerekli
resmi makamlardan onay ve sertifikasyonlarından sonra 2021 yılı içerisinde ticari seri
üretimine geçilmesi planlanmaktadır. Süreç içerisinde konuya ilişkin gelişmeler oldukça kamuoyuna duyurulacaktır.
Yukarıdaki paragraf şirketin faaliyet raporundan alınmıştır.
Bu hissede beklemekten sıkılmadım dersem yalan olur.
Ama para kazanmak için akşama kadar canlarını dişine takan bunca emekçinin harcadığı emeklerini, alın terini gözönünde bulundurduğumda, benimkinin lafı bile olmaz.
Beklemeye devam.
Sürekli fiktif işlem yapılıyor. SPK bu hisseyi acil incelemeye almalı. Cimere de şikayet edeceğim küçük yatırımcıyı zarara uğratmak için her türlü fırıldağı çeviriyorlar. Açılışta yukarı Çek ver milletin kucağına akşama kadar fiyatı düşük tut. Ne güzel iş.dolandırıcılar çetesi.mahşerde nasıl hesap verecekler acaba.
https://i.hizliresim.com/fk9mF8.png
seans içi durum.
https://i.hizliresim.com/qDf6Dx.jpg
kapanış.
bu hisse 2019 şubatta 0,33 TL iken bir yıl sonra 4 TL nin üzerine çıkmış.bu şirketin değeri hangi rakama daha yakın. Şu anda 1.86 lerde geziyor. Bu değer tutarlımı yoksa bu fiyatların hepsi spekülatif mi eğer öyleyse de bizim burada ne işimiz var. Spek ekmek yedirir mi?
Kağıdın seyrini spekülatör (ya da patron) belirliyor. Temel, teknik fasa fiso... Toplamamışsa kağıdı aşı bulsa dahi yerinden kalkmaz, toplamışsa kağıdı yer yerinden oynasa havadan inmez. Bu kağıt fazlaca dillendi. Kanaatimce az yada çok her yatırımcıda var ve bu fiyatlara vermek istenmiyor. Güçlü olan spek. (ya da patron her kimse) toplamak için bastıkça basıyor... olay bundan ibaret.
Arkadaşlar derinlik atabilirmisiniz teşekkür ederim
Yanlış bilmiyorsam eğer:
Yönetim kurulunda,imtiyazlı hisse sahibi söz sahibi ise ,çoğunluk hisse başkasında olsa da bir anlamı yok diye biliyorum ortağım.
Yönetim kurulunda ,imtiyazlı hisse yok ise ,çoğunluk hisseye sahip olan (%50 ) üzeri ise,yönetimde söz sahibi oluyor.
Maalesef,seninle aynı fikirdeyim ortağım.
babalar 50 küsür milyon lotu ,%20-25 gibi bir aşağı hareketle el değiştirdiler.
Kanaatimce, satılan lotları ağır abiler yanında ky'ler de aldılar.aslında,ağır abiler alırken bizim gibiler de kırıntılara dayandı.
Sanki kırıntıların da dökülmesini hedefliyorlar tahtada.
Ümitsiz değilim tahtadan,ama çok sıkıcı gerçekten.
Ekrandan silecek duruma geldim resmen.hergün aynı yerde durması sinir bozucu.
0,50'ye indirmeyi hedeflemiyorlarsa,yönün yukarı olması lazım matematik olarak.
Buralardan aldıklarımı verecek olsaydım,niye aldım ki ????
Yine sinir moduna girdi. Bu hisseleri kim devraliyor bir soylenti var mi
Bu grubun en altta olması gereken kağıdı ihgzt ağustos sonlarında 2.50 civarında idi. 6 ay öldürdü bıktırdı. bedelsiz açıkladı taban oldu. vs,vs... biz bir iki kademe oynayalım diye kaptırdık. Eylül sonlarında fiyat ne oldu, 8,60... Bunlar böyle. 40 namuslu hatunbiraraya gelse, bu tahtadaki oğlanları doğuramazdı vallahi:) Tövbeliyim, everesti görmeden asla...ihgzt bir ayda 2,den 8,60 olmuşsa, bu ne olur bilemiyorum. Tabiki isterlerse, tabiki o güzel açıklamalar gelirse...
1,86 ya bir milyon yazmış... 10 milyon yazmazsan namertsin ulan iblis:cool::seyt: