bu haftadan sonra dıger cımentolar gıder buyuk ıhtımalle bakalım bızım uyuz ne yapar
Printable View
bu haftadan sonra dıger cımentolar gıder buyuk ıhtımalle bakalım bızım uyuz ne yapar
Çimentaş çimento dan işçi çıkarılıyor diye duydum, doğrumu bilmiyorum.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse net'te bizim kağıdı açmak için forum sayfasına girdiğimde yorum yapılanların başında hep ADESE geliyordu.Bende ADESE'yi küçümsüyor ADESE'de neymiş deyip duruyordum. ama kağıt bugün %12 primli. bu borsadan hiç anlamadığımı bir defa daha görmüş oldum.
AFYON u mahvetmişler.
Berat bey konuşuyordolar yükseliyor endeks düşüyor.Bizim müstesna(!)kağıdımız endeks çıkarken çıkarmış gibi ondan önce dibe yöneldi yine.
Endeks eksiden artıya döndü bizim rezil bahaneyle indiği yerden memnun olmalıki oralarda kaldı.
Öyle de olmuyor böyle de olmuyor...
Bankalar düşerken bizimki de banka. Ama yükselişte tık yok. Bu adalet Tanzanya da yok.
ülkem umutsuz vaka,bu uyuz umutsuz vaka,bizim gelecegimiz de umutsuz vaka oldu.oooof of.
Gunaydin iyi hafta sonları. Cevremdeki cogu dostlar son ekonomik kosullarda degisik yatirim araçlarıyla nasil nemalandiklarindan bahsederkerken ben cok buyuk zararda olmama ragmen kalan ufak parayida ne zaman sifirlarizin hesabindayim.kader.
Demir atmış diplere...
Cimento uretimi ulkemizde yuzde kirk dusmus.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle veya böyle endeks yine yüzbine dayandı bizim rezilin haline bakarmısınız.Böyle adi bir şirketin ve sabancı gibi k.y. düşmanı bir grubun kağıdı anxak böyle olur.Resmen ve hile ile ben ve benim gibi k.y.cıları sıfırladılar inşallah sizde sıfırlanırsınız adi herifler.
Bu hafta 5.65 leri görür. Yabancı son bir ayda 700 bin lot civarı almış. Bir tepki gelir. Al sat yapılmazsa çok bekletir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi gari fırıldak spekler şöyle bir zıplatın rezil kağıdıda sizde kurtulun bizde kurtulalım bu çileden.
endex cıktı , bu seyreti endex de gene bi yorgunluk başladı aşagı salarsa bu da salar hep aynı hikaye
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok çıkmıştı(!)inme zamanı(!).Boyunuz bosunuz devrilsin bu rezil kağıdı hergün biraz daha rezil edenlere.
NASDAQ borsadan çıkıyor borsada işlemler duruyor ve ardından bizimki başı çekip endeks düşüyor.İstikbalde hiç umut yok.Ekonomik durum gerçekten umut vermiyor.
Endeks aldı başını gidiyor ama bizim rezil kağıdı mümkün olduğunca primlendirmiyor k.y.düşmanı mirasyediler ve spekleri. Bakalım nereye kadar sıkacaklar rezil kağıtlarını.
Son bir ayda citibank yabancı 873 bin lot almış. Toplamda lotu 3.038.000 olmuş. İlk beş alıcı içine girmiş. Salı günü 201 bin lot almış. Afyon 91.000 seviyesinde. Endeks 100 bin olmuş. Yakında bir hareket gelmeli. 5.65 gecilirse devamı gelir. 5.85 ler kısa görülebilir. Cimento sektörü iyi değil. Tek ümidimiz yabancı ve teknik tepki...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylardır beklediğim ve kıyamadığım
Afyon'la %40 zararla mecburiyetten
Vedalaştım... kader diyelim... ne umduk
Ne bulduk... vee borsayı afyon sayesinde
Öğrendik... kah üzüldük kah kederlendik
Kah boynumuz bükük gezdik kah uyuyamadık
Kah sabahladık... ama nafile...
Yolun sonuna gelince acı zarar
Gerçeğiyle karşılaştık... hayattan
Borsa sayesinde yine tecrübe kazandık.
Daha doğrusu paramızla tecrübe kazandık.
Gerçekleri gördük. Hatrı sayılır zararla...
Elveda arkadaşlar... umarım sizler kazanırsınız...
Sakın sakın arkadaş şöyle çıkacak
Dedi... Burası dibin dibi dedi...
Şöyle olacak böyle olacak dedi...
Hiççç kanmayın...
Şunu unutmayın; Genelde her zaman kahveci ler
Kazanıyor...
https://www.tradingview.com/x/AEov8vqs/ bukadar beklemişken 1 hafta daha bekleseydin be
Spek rezillerinin son zamanlardaki numaraları aynen devam.Sabahdan ikinci seans ortalarına kadar çıkış havası verip k.y. eline verebildikleri kadar verip geri çekme numaraları.
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***AFYON*** AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
YOK
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu üyesi Nevra ÖZHATAY'ın istifası görüşülmüş ve neticede
Yönetim Kurulu üyesi Nevra ÖZHATAY' ın istifasının kabul edilmesi ve boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine,yapılan görüşmeler neticesinde Ülkü ÖZCAN' ın kalan süreyi tamamlamak ve ilk Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere seçilmesine karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709846
BIST
(28/09/2018 - 17:04:17)
Nevra hanımın istifası vede Ülkü hanımın (beyinde olabilir)yönetime gelmesininde bir faydası olmadı (!) en ufak k.y.cıyı ilgilendiren KAP'a intikal eden haberlerini görmiyeceğiz allahın belası şirketin ve kağıdın.Hoş sabancı grubu kağıtlara ait sayfalara bakarsanız hepsinde aynı şikayetleri göreceksiniz.Sabancı mirasyedilerinin genel politikası k.y. üzerinden malı götürmek demekki.
Günaydın.Uzun yıllardır bu sayfada beraber olduğumuz arkadaşlarım nerelerdesiniz.Rezil kağıttan ayrıldıysanız hangi kağıtlardasınız.Bakarsınız bende gelirim yanınıza.Selam sevgiler hepinize.
Cevabi yorumun için teşekkür ederim MORAL03 kardeşim.Rezil kağıdı oyuncak yaptılar.5.42 ye çıkarıp yine birilerinin eline verip geriye çektiler.Resmen ve hile ile kazanıyor spek adileri.Hoşçakalın kardeşim.
Şunu anlamakta zorlanıyorum genelde borsa ile döviz ters orantılı olurdu artık beraber hareket ediyorlar bu bana tuhaf geliyor haksizmiyim
Bu afyon satılabilir demedi
Demeyin diyorlarrr...
AFYON'un k.y. düşmanı beceriksiz patronları yakında konkordato ilan ederlerse hiç şaşmam.
Sn eldor bende buradayım hala zararda bekliyorum allahtan egeen Asel ttkom vıkıng ıhlgm Cemtas al sat la gün geçiriyoruz inadım inat beklemeye devam. Sevgiler
Afyon Çimento nun , İngilizlere satılacağını düşünüyorum. İçeriden öğrenmek şart.
Günaydın CNR1209 ve RAMUNRA kardeşim.Hala buralarda olmanız mutlu etti doğrusu.Kendimi bayağı yalnız hissetmeye başlamıştım.En çok neye şaşıyorum biliyormusunuz.Borsacı bir arkadaşım 15 eylülde ısrarla KALKINMA al dedi.7 lira civarındaydı kağıt ama bu lanet AFYON 'daki beklentimiz bitmediğinden KALKINMA'ya geçmedim . sürünmeye devam ediyoruz.Kalkınma 20 liraya dayandı.Kahrolmamak mümkün değil.AFYON'da 5 sene önce aynı hareketi yapmıştı.Bakarsınız yine olur.
Seans açıldı hızla aşağı sarktı yine.Değerli ortaklar kağıttan kaçıp KALKINMA'ya geçmeye çalışıyorlar ama bu saatten sonra kağıt almak zor .Hoşçakalın.
2019 da AFYON %50 bedelsiz verirse .SORU bu kağıt nereye kadar çıkar?
Eldor abi söz konusu afyonsa haber gelmeden inanmam bu hisse bunu öğretti bana Benimde iş bilir bir arkadaşımdan öğrendiğim su an bir haber akışı Yok ama bu yıl içinde 7-8 görür dendi bunların hepsi varsayım unutmayalım kimse yazdıklarıma göre pozisyon almasın lütfen