Sanki bir anda tavan a yapışacak gibi duruyor
Printable View
Sanki bir anda tavan a yapışacak gibi duruyor
Endeks baya düştü ama hurgz bir haftadır hem iyi dayandı hem biraz yükseldi , tavanı boşver buralarda dursa yine iyi yine 1.33 e geri dönmesinde...
Yakın bir tarihte, 1.50 küsürden ayrılma hakkı vermek zorunda olan bir senette endeks isterse 50bine gerilesin sert bir düşüş yaşanmaz,yaşanamaz.
O yüzden aşağı salamıyorlar; salarlarsa alım geleceğini ve alanın ayrılma hakkından doğacak olan net karı cebine koyacağını bilirler.
Misal olmaz ama oldu diyelim şu hisse 1 TL ye geriledi, oradan alacak olan kişi, sadece ayrılma hakkını, çağrı fiyatını kullanarak yaklaşık yüzde 50 civarında bir karı kesin olarak cebe koyacak demektir.
Bu çerçevede, bu hissenin neden zorunlu çağrı fiyatının yaklaşık yüzde 10 altında kaldığını düşünmek gerekir.
Ya birileri çağrı fiyatını kullanmak için, bu seviyelerden satanların malını toplayıp, ayrılma hakkı ile net bir kar amacı güdüyor.
Ya da yatırımcıları, psikolojik olarak;ayrılma hakkını kullanmaya, risk almamasına kısacası malını teslim etmesine yöneltmeye çalışıyor.
İkinci senaryo söz konusu ise; demek ki birileri, bu hisseyi çağrı fiyatından çok daha fazla yukarı fiyatlara taşıyacak ve toplayabildiği kadar malı, çağrı hakkı yolu ile de toplamaya çalışıyor yorumunu yapabiliriz.
Not;
Yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değil; olanlara yönelik fikir tiyatrisidir.
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çağrı tarihi hakkında hala net bir bilgi yok
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umuyorum ;biz yatırımcıların da faydasına olan, en güzel senaryoyu yaşatırlar bize.
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük ve genel takas rica etsek.
GÜNLÜK TAKAS http://imageturko.com/?di=YTU3
Bi lanette de bu..!!
Düşen endekste sağlam dur, yeşillenen endekse bi kademe gevşe...!!!!
Dgzte forumuna yazdğım yazıdan alıntı.
Demirörenin ben parayı bulamadım vazgeçtim deme lüksüde yok. Bağlayıcı sözleşme imzalandı izinler alındı donuna kadar alırlar elinden tazminat davalarıyla. Beklenen rekabet kurumu kararıydı o geldi zaten zorla sattırdılar doğan medyayı niye almaktan vazgeçsinler oda ayrı konu.
Seçime kaldı 50 gün hurriyette postada kanal d de cnnturk de muhalefetin bir tane haberi geçmez oldu. Yönetim bile değişti medya grubunda. 1-2 hafta daha sabredelim min. 5.80 den verelim kağıtlarımızı 90.000 endekse doğru giden borsada o zaman yeni pozisyon açabiliriz. Şuan ne alsak elimizde patlardı.
Bir tek temettümüz eksik kalıyor onuda vermiyor ********ler işte. 1 tane hayır duası almadan ölmeyi kafaya koymuş A.D. Doğan holdingdeki beddualar yeter adama hem bu dünyasını hep öbür dünyasını p.ç etti. Hayırla anacak arkasında kimse yok. 900 milyon dolar aldın çık açıklama yap hisse geri alım programını açıkla yok. Anca kendi hisselerini sattılar dün doğan holdinge 5.80 den. Önce bizim hurgz ve dgzte paylarımızı al kimin malını kime satıyorsun. Almanı engelleyen bir yasamı var.
Kendi malını sattığın gün koy dgzte de 5,80 e 5 milyon lot alış, hurgz te 50 milyon alış koy 1,56 ya. zaten onuda sen satacaksın aynı fiyata. Aldığın kapora yeter de artar bu iş için. Bir kere sana yatırım yapma gafletinde bulunan ortaklarını düşün. Bizi 3 kağıtçıların önünde hergün strese sokuyorsun. Şirketinin piyasa değeri 2,5 milyarken 4 milyar paraya şirketin bir kısmını satıyorsun. 1 milyarı ile hisse geri alım programı yapacam desen bile sana almana fırsat vermez bu çakallar en azından küçük yatırımcı kar eder biraz. Ayıptır hiçmi utanma yok sende. Ayrılma fiyatı açıklamış doğan holdingde 0,77 kuruş ********ler milletle dalga geçiyorlar.
çağrı fiyatı kaç olacak söylim mi gençler net olarak :drunk::drunk:
30 artı 1 kuruş. Yada 1-2/3*5/4 kuruş, maksimum ama bak demedi demeyin.
Çağrı fiyatı satış fiyatının altı olamaz sallayıp durmayı
hımmm yani diyosunki dolar 2.8’lere düşecek bir anda....
Dolar kaça düşerse düşsün satış kuru baz alınır eğer kur o günkü kurdan yüksekse yüksek olan baz alınır.
Cesur555 helal olsun sana vallahi, cemaati iyi topladın. Aday ol oy verelim, 100 bin lot pardon imza toplayalım.:halay:
Ağzı olan konuşuyor
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:drunk::drunk::drunk:
maliyeti çok yüksek olanlar nasıl belli oluyor ama :) ve çağrı fiyatı ne kadar yüksek olursa o kadar daha az zarar yazdırıp çıkacaksınız . ama yerler mi ? bence yemezler . hemde hiçbişekilde yemezler . sizden en az bi % 50 para yemeden bırakırlar mı sizi sanıyorsunuz . bunca yıllık borsacıyım ben hiç öyle bişey görmedim duymadım .
aha da yazıyorum buraya max 1 tl olacak . bence tabi . ölmez sağ kalırsak konuşacağız gene burada . byeeeeee :drunk::drunk:
burası hafiften hareketlendigine göre sonuç yakın demektir😎
Çağrıdan sonra 1 e salıp oradan 5 e katkıya bilirler bu mantıklı yatırım tavsiyesi değildir.
sen içmeye devam et.
ha olaya karışma alkollü araç da kullanma yoksa daha erken görüşürüz kimbilir😂
Yedirmezler abisi, yedik malını, biraz daha yiyeceğük bu hengamede hemide, patrona selam.
Katılıyorum
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O gün ben burda olurumda seni bulamayiz.
çağrı fiyatını görürüm seçim sonuşlarına bakarım bide bunun fiyatına bakarım eh ondan sonra katılabilirim aranıza . herkeşe benden çayyy ..... hadi kendinize iyi bakın . seçimden sonra yazacağım artıkın buraya . :drunk::drunk:
Çağrı bir gelsin bakalım kura göre en az 1.47 2 TL veya üstü de gelen bilir zamanında 4 TL den alan var.
Cesur bu Kosta ile DahaFazlaOlmaz arada giriyor foruma. Aracı kurum gibi çalışıyorsunuz vallahi :). Tam kadro kaç kişi Başkan .
Satış olduğu gün ki kurdan düşük olamaz.