şirketmi battı
Printable View
şirketmi battı
13.40 ile tekrar girdim.bol kazanç herkese
spek benim malın peşine düştü belliki...söyleyin uzuncuyum.boşuna daha fazla mal kaptırmasın
Bende geldim 3,43 girdim
gelirse alttan da alırız.gelmezse eldekilerle idare edicez artık
son alışlarıma vermedi çakal...
sinyal geldi.hadi bakalım
maaşallah....
Hareket geldi
afferinnnn keleeşşşşşşş :) yürü bakalım
Menkul kıymet satış zararı kalemi olmasa geçen yılla aynı kar gelecekmiş. Bu konjonkturde eh diyebiliriz sanırım.
Beyin fırtınası yapalım başka gorusu olan varsa
Bilanço kötü geldi. Evet büyük eksi menkul kıymet satış zararından ama sonuçta zarar. 1.78m kar geçen yılın aynı dönemine göre çok düşük
Hocam anlıyorum da sonuçta 3.88 m zarar oluşmuş menkul kıymet kaleminden. Finansman Gideri olmasaymış veya şu şu gider olmasaymış bilanço aslında iyiymiş diyemeyeceğimiz gibi menkul kıymet zararı olmasaymış demenin de bir anlamı yok. Ha yky bugün 97k net alış yapmış, tahtanın sahibinin keyfi tahtayı düşürmez vb onu bilmek mümkün değil. Sonuçta bilanço kötü
Şirketin nakit ihtiyacı yokken hangi menkul kıymeti niye satmış onu sorgulamak gerek
Dün ikinci seanski hareketin nedeni Karadeniz de sondaja başlayacak Fatih gemisinin Tliman ı kullanacak olması sanırım. Bu haber ilk göründüğünden daha iyi bir haber olabilir. Tüm ana ve yan lojistik vs Hizmetleri de Tliman dan yürüyecek demektir. Bakalım piyasa ve Spek bu haberi Nasıl yorumlayacak
https://www-sondakika-com.cdn.amppro...or-13266534%2F
Redmi Note 5A Prime cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço kötü değil.neden derseniz...covid 19 sebebiyle belli bir süre kaybedildi.
Menkul kıymet satış kalemi olmasa bire bir aynı bilanço nerdeyse geçen yılla
dökebildiğini döksün bakalım
Bugunki tum yapı kredi alışları bana ait
Bu hacimsiz düşüşlerin sonu iyi olacak gibi.YTD
ortaklar hisseyi toplayan grup varmı ? bilgisi olanlardan rica ediyorum
14.20 ortalama aldık olaya bak
Arkadaşlar yakın zamanda genel kurul toplantısı var mı?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hacim iyice düştü...bugün ü bu seviyelerde tutunarak geçirirse yönünü tekrar yukarıya çevirir
Zararın nedeni aldıgı fonların zararıymıs tırışka yani
bir şirketin web sitesi ve yatırımcı ilişkileri bu kadar rezil olamaz.arkadaş temettu ne olacak bir açıklama yapmak zor mu
Hergun dusen bi kagit icat etmisler sanki
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.90'nın üstünde verdik hepsini düşerse yeniden alırız. Kalanlara bol kazançlar. YTD