Son yedi yılda altı kez bedelli yapmış bu çok önemli yani uzun vade de paramız pul olabilir
Printable View
Son yedi yılda altı kez bedelli yapmış bu çok önemli yani uzun vade de paramız pul olabilir
Hani bir ara destek bulduydu 15 geçildiydi,şimdi ne oldu,bankanın içinimi boşalttı hökömet,ne bu be 13 :plc:
Şimdi bizmi yanıltıcı bilgi verdik, bugün bedelli bölündü hiç yükselmeden :seyt:
Bedelli oranı
% 81.818180
Bedelli fiyatı
1.00 TL .
Dağıtılacak senet tipi
Eski
Başlangıç Tarihi
24/02/2025
Bitiş Tarihi
24/04/2025
İşlemlerin topluca sonuçlandırılacağı tarih
24/04/2025 Günü Saat 16:00'a kadardır.
Rüçhan Hakkı Kuponu Satışı yapılabilecek son tarih: 17/04/2025
Borsada soyan soyana,bu devletin elinde bir banka alın bakalım size soyma,ky hisse alacak hisse yükselecek öylemi,yazıklar olsun size bu kaçıncı bedelli ,üstelik süre 2 ay,böyle bedellimi olur ?!!!...
Banka devletin elinde soyan soyana...bugün seans öncesi R olanından 5.20 talimat verdim düşüş yeri 5 ve benim talimat verdiğim rakamdan almamış,bende mecbur oranı 29 yaptım bugün 5.59 yaptı 55 postaladım gitti yarıdan çoğunu,büyle g böyle...
[QUOTE=refaba;6990416]Banka devletin elinde soyan soyana...bugün seans öncesi R olanından 5.20 talimat verdim düşüş yeri 5 ve benim talimat verdiğim rakamdan almamış,bende mecbur oranı 29 yaptım bugün 5.59 yaptı 55 postaladım gitti yarıdan çoğunu,büyle g böyle...[/QUOTE
Şimdi Rüçhan alınırsa bedelli den faydalanabiliyormuyuz. Atıyorum 1000 tane Rüçhan aldığımızda 25 Nisan günü yüzde 81 bedelliden faydalanabiliyormuyuz. Bilgisi olan paylaşsın lütfen. Teşekkürler.
Şimdi Rüçhan alınırsa bedelli den faydalanabiliyormuyuz. Atıyorum 1000 tane Rüçhan aldığımızda 25 Nisan günü yüzde 81 bedelliden faydalanabiliyormuyuz. Bilgisi olan paylaşsın lütfen. Teşekkürler.[/QUOTE]
Elinde nisan 17'ye kadar R kalırsa satmazsan katılırsın,17 nisanda R tahtadan kalkıyor borsanın kapanışına kadar,bedelli bitiş tarihi 24 nisan saat 16'ya kadardır,elinde R kaldıysa mecbur bedelliye katılman lazım 24 nisana kar yoksa zarar yazarsın,25 nisan hisse normale biniyor,sadece sektörün elinde R kaldıysa onlarıda tez zamanda satışa çıkartacaktır,onun yatırımcıylan ilgisi yoktur.
1.5 ay süre olurmu bir bedellide-BNTAS ondan sonra bedelli açıkladı süresi 15 gün,öyleye iktidar tarafından torpilli olursan bu ülkede herşey olur.
Bu hissenin olayi ne acaba?
Halka aciklik orani % 1 bile deÄŸil
Normal pazarda islem gormuyor.
Ceza mi yedi?
Sadece belli saatlerde islem var?
SÖNMEZ 135,Bu 58 yani ötekinin 3/1 fiatı sayılır,önceden tam tersiydi,bu 200 diğeri 60 idi :notr:,demekki parasıylan değil sırasıylan...
Bizimki tavan çekmiş 7.51,aklına ne esti acaba ?...9 olmadan bir halt olmaz.
İkinci tavan herkese hayırlı uğurlu olsun,bir haber göremedim yükselişi için,sanırım bedevi kokusu almış olabilir :notr:...hedefim 9,eski seviye zirvesi 13 tahminen,bakalım oraya çıkacakmı,bankaların içinde çok düşük kaldığı içinde belki bu hareket :notr:
9.57 tavan...3 büyük kağıdım tavanda ,kent,bu snpam :halay:
İyice döktü geçtiğimiz dönemde, 3-5 milyon TL. ile tavan oluyor. Hisse toplu, bakalım 1 ay sonra nerede olacak? Elinde olana hayırlı olsun...
9 hesaplamıştık 10.45 extrası oldu,yarısını postaladık...
Vuran vurdu,en son 13 üstüne atmıştı,bende her yükselişte dehledim gitti,çok az var elimde sadece,kalanlara yolunuz açık olsun :wave:
ilave yapmadım hiç,kalanlar elimde,11-14 arası oyalanıyor,iktidar pazarlıyormu acep,müşteri yükseltmek için bir hesap peşinde oldukları malum...ytd.
Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü tarafından, BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti’nde yapılan değişikliklerin 27.08.2025 tarihinden itibaren uygulamaya alınmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda güncellenecek BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti'nin 2.14 maddesi uyarınca, Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda işlem gören paylar 27.08.2025 tarihinden itibaren ekte gösterilen kapsamında bulunduğu tüm BIST Pay Endekslerinden çıkarılacaktır.
Bakalım sonucu ne olacak :notr:
Bu hisse bir tuhaf hareketleri belli olmuyor. Yükseliyor alan yok. Kademeleri satışta. Tavan yapıp ertesi gün taban olabiliyor. Kar ve sermaye iyi. Aslında 35 olabilecek kapasitede.