İki günde 200 bin kar bıraktı. bugün yeter dedim ve tavanda çıktım. kalanlara bol kazançlar. ytd.
Printable View
İki günde 200 bin kar bıraktı. bugün yeter dedim ve tavanda çıktım. kalanlara bol kazançlar. ytd.
Yav he he
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün için fikri olan var mı?
Teşekkürler
1,12 den kaçtım hoşuma gitmedi burdaki haraketler normalde 1,15 açmalıydı .Bol kazançlar
Guzel olan butun kademeleri işleye işleye gıdıyor acele etmiyor...
1,12 den verdim 1,13 den çok az aldım onu bekleteceğim biraz birşeyler var anlamadım adam resmen döküyor
Keşke kademeli satsaydınız ben malın %40 nı kademeli tavana kadar yazdım diğerini maliyet düşük olduğu için tutacağım... En azından zararımız olmaz giderse de kazandırır...
Hayrını görün... Sağlıkla harcayın..
Ağam devreleri yaktı yıne... :wave:
Aynen bende. 080 maliyet lı mallarımı 3 gündür kademeli olarak verdım elımde cok az kaldı oda oyunun sonunu gormek ıcın çerezlik kaldı
Eyw spek efendi güzel kazandırdın inşallah maliyet yuksek olanlarda kazanır
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyak ın dün aldıklarını vermesine bir anlam verecek var mı?
Teşekkürler
Karını gorunce satmıştır, ben olumlu karşılarım karını gorenın veya maliyetine gelenin satması tahta için olumlu olur birileride her kademeden alıyor, bu tahtalar malum hızlı çıkar ama düşmeye başlarsada satış şansı bile vermez, herkes kararını ona gore vermeli... Risk herzaman buyuk bu tahtada...
5,300 lotum kar bıraktım karıda batırmasınız her halde ...spek delirmiş gibi alıyor herkesi döktü ...tavan geliyor galiba
Çizecek.... Bu hacımle bu malların alınması beni ümitlendırmıyor değil...
Bu şirketin tam bir hafta önce değeri kaç liraydı ? Enteresan hisseymiş.
Ayrıca bugün toplam yapılan işlem kaç lira ?
Pd/dd:0.72...
Bu tahta bugun tavan olursa benden 1 lot alamazlar... Ama siz bana bakmayın rıskınızı kendiniz ayarlayın...savaş var tahtada..
Piyasadaki toplam mal 122 milyon.. Bugun işleme giren 260 milyon... Brut takas gelır...
Piyasada 122m mi var tekrar inceleyn bence, piyasadaki lotlarin çoğu nama yazili hale getirilmiş, dolaşımda %11 var
Dolaşimdaki pay 49.05...
https://i.hizliresim.com/AO8EZB.jpg
Yarın bürüt takas var 1.01 kadar çekerler artık yarın satan satana
O rakam dolasimdaki pay ama ben gidip 1 lotumu nama yazili hale getirip dolasimdan cekebilirim. Ortaklar ve yüzdelerine bakin, suan 11.6 dolasimdaki pay, yaninda diğer diye yazar
Şirketler [CEMAS, OZGYO, POLTK, QNBFB]
İlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında CEMAS.E, OZGYO.E, POLTK.E ve QNBFB.E payları 05/09/2019 tarihinden (seans başından) itibaren 19/09/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.[/QUOTE]
Hissesi olan olan arkadaşlar forumda 2018 şubat martında yazılanları bir okusun.benzer hareketler var.1.50den aldığım hisseyi 7.50den satmıştım.80kr tan çok almak istedim başka hissede olduğum için alamadım.galibin bütün hisseleri bugün coştu.herkese bol kazançlar.
İyi de, Garibin hisselerinin bilançolarında bu hisse 4,5-5,5 TL'dan Bitcoin gibi borç/alacak mahsubunda kullanıldı... -Başka da sözüm Hekim Bey'im! (Y.T.D. Muhakeme ve mantık için yazdım)
Atını alan üsküdarı geçmeden tedbir almaz spk. Hele iyice bir gömsünler vatandaşa sonra tedbirlerin hepsi uygulanır.
1,20 den aldım tekrar tabana gidiyoruz
1,12-1,13-1,14 den mal aldım yine 1,21 sepetledim bir ara 5,000 zarar yazdım ,3 000 kara verdim kaçtım tırstım
İyiki kacmisim 1 altına gelirsin
Cok ılgınc hareketler bakalım hayırmı sermı çerezlik lotla izlemeye devam edıyorun
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarının önemini gördünmü? Sen akıl vermeyi bırak popoyu kollamaya bak.Elini çabuk tutacaksın .Ekranı kapatıp gidersen şimdi ah vah çekersin ...Neden ben al sat yaptığımı anlamış olman lazım.Bu hisselerde elini çabuk tutmazaan yıllarca ortak olursun