Fi tarihinde marifetli hesabım vardi, kapamistim. internet şubeden yeniden açtım. 100 k yı gecelik 10.25 den tutmuş. E be güzelim, cepteteb gecelik 12.50 olmuş, benim paramı öldürmenin ne anlamı var. Sonuç; ertesi gün 100 k aynen geri EFT..
Printable View
Fi tarihinde marifetli hesabım vardi, kapamistim. internet şubeden yeniden açtım. 100 k yı gecelik 10.25 den tutmuş. E be güzelim, cepteteb gecelik 12.50 olmuş, benim paramı öldürmenin ne anlamı var. Sonuç; ertesi gün 100 k aynen geri EFT..
Bu konuda size bende katılıyorum. Ancak sizinde belirttiğinz gibi bankaların asıl amacı finansal bilgisi kıt olan müşterinin kafasını iyice karıştırmak. Dolayısıyla biz tepkide göstersek onlar bu yoldan dönmeyecek aksine daha farklı yöntemlerle kafamızı karıştırmaya devam edecekler.
Bizim yapacak bir şeyimiz yok mu? Elbette var teknoloji ve iletişimi kullanarak bence kendimizi koruyabiliriz.Eğer destek olursanız bu tür hesapları kolayca yapabileceğimiz basit bir uygulama hazırlayabilirim.
Hoşgeldin faizlerinin süresi dolunca oranlar çok düşüyor,eğer takip edemeyen olursa ,hele de unutmuşsa,oradan da yüklü kayıp oluyor.
Burası yeri değil belki ama detaylı bir bilgi alma amacıyla değil sadece yüzeysel bir fikir edinmek için soruyorum,
borsa 2 gündür niye sert düşüyor arkadaşlar? bunun mevduat yönünde bir açılımı olabilir mi?
Bilgi için teşekkür ederim. Dolardaki gevşemeyle birlikte borsa gıdım gıdım yükselir ve buna paralel olarak da mevduat faizleri yavaş yavaş piyasaya yedirilerek artar diye bekliyordum. Faizlerde beklentim olacak gibi ama borsa çok şaşırttı beni. Gerçi dolar yine yükseliş trendinde.
Ağbal: Ekonominin reel tarafında çok güçlüyüz, ama bütün gelişen ülkeleri etkileyen yeni bir dönemdeyiz- tgrt haber
1.06.2018 11:12:16 ağbal: Türkiye gerekli tedbirleri alarak yeni koşullara çok hızlı şekilde kendini adapte edecek- tgrt haber
1.06.2018 11:11:36 ağbal: Maliye politikasında para politikasına paralel sıkılaşmaya gitmemiz lazım - tgrt haber
1.06.2018 11:10:34 ağbal: Ekonominin reel tarafında çok güçlüyüz, ama bütün gelişen ülkeleri etkileyen yeni bir dönemdeyiz- tgrt haber
Seçim anketleri de borsayı etkiliyor. Başkan ile parti bütünlüğünün farklı olması halinde tekrar 90'lara dönülür kaygısı var. Buna ek olarak %14'e yaklaşacak bir manşet enflasyon fiyatlama davranışlarını değiştirir mi sorusu da oluşacak. Biliyorsun Türkiye'nin büyüme dinamikleri iç tüketim ve inşaat ile oluşuyordu. Bir iki yıl az büyümenin bir sonucu olarak iç tüketim ve ek istihdam azalacak gibime geliyor. Özetle bu ekonomik modelle kısır döngü devam eder.
Günlükçü tlciler 4.44 den dolara geçti sanırım. Dolar 4.60
haziran sonu 20 olacak gibi oranlar
(Yenileme) Mayıs ayında perakende fiyatlar %0.84, toptan fiyatlar % 2.60 arttı- İTO
İstanbul Ticaret Odası'ndan (ITO) konuya ilişkin olarak yapılan basın açıklaması
aşağıda yer alıyor:
İstanbul'da 2018 Mayıs ayında perakende fiyatlar yüzde 0.84, toptan fiyatlar yüzde 2.60 arttı.
İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksi 2018 Mayıs ayı itibariyle yıllık ortalama yüzde 9.56, Toptan Eşya Fiyatları İndeksi ise yıllık ortalamada yüzde 12.05 artış gösterdi.
Perakende fiyatlar 2018 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10.81 toptan fiyatlar ise yüzde 14.84 arttı.
Yersen :)
Syg,
2 yıllık gösterge tahvil %17.55
Kredi faizleri çok yükseldi, mevduat faizleri çok yükseldi.
Kredi faizleri düşmeli, döviz yükselerek ithalat azalırsa başarılı oluruz.
Dolar yine uçuşa geçiyor 4,62
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
döviz sepeti 4.995
MB dan bi hamle daha bekleniyor deniyor
2 puan daha..
Bilemeyeceğim..
Kredi faizlerini düşürürsen büyümeyi frenlemek mümkün olmaz. O nedenle yüksek kura rağmen cari açık şişmeye devam eder. Cari açığı ve stabiliteyi sağlamanın şu anki tek mantıklı yolu bence yumuşak-sert karışımlı bir iniş. Bunun yolu da kredi faizlerini yüksek tutmak ve böylece kredi hacmini daraltmak.
3 puan daha faiz artisi demisler para sahipleri hem de hemen simdi, secimlerden sonra olmaz demisler.
Syg,
Reis SS Operasyonu İçin Start Mı Verdi ?
Erdoğan'dan döviz mevduatı olan vatandaşlara çağrı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Gelin, Türkiye'nin ekonomisini ve istikrarını döviz kuru üzerinden sarsmaya çalışanlara hep birlikte derslerini verelim.
http://www.businessht.com.tr/ekonomi...-odeme-geliyor
SS nedir ? : Tuzla Piyade okulunudaki ilk gününde bölük komutanı yüzbaşının ,yeni yetme astek adaylarına sormuş olduğu enteresan sorudur ,kısaca ingilizce L-L or F-F manasına gelir...
Mevduatçı demek alın teri demek, tasarrufçu demek, vatansever demek ( ben yemiyorum al banka bu parayı ülkenin işadamlarına ver istihdam açsınlar ). İyi de mevduatçı aptal değil ki. bankadan 3 bin tl. ihtiyaç kredisi istediğinizde kırk evrak, kefil vb. istiyor. Biz bankaya yüzbinlerce lira veriyoruz üstüne bir ton sözleşme imzalıyoruz ve banka bize sözleşmenin suretini bile imzalamıyor.
Biz hala hangi banka iyi faiz veriyor diye kapılarını aşındırıyoruz. BDDK ya yaptığım sözleşme şikayetime gelen cevap , ( seninle banka arasına biz girmeyiz, siz bildiğiniz gibi sevişeceksiniz, zevk almıyorsanız ayrılırsınız tadında.) Ben de hiç ama hiç zevk alamadığım için anında dövize- altına geçerek YASTIKBANK oluşturdum. Okyanusta bir damla gibiyim ama olsun.
CHP'li Toprak: Hazine, yakında yüzde 50 faizle borç almak zorunda kalacak
Kamu bankalarının görev zararlarının Hazine'ye, Hazine'nin zararının milletin sırtına yıkılacağını ifade eden CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Londra'da sıcak para sahiplerine yeni faiz artışı sözü verilirken, Hazine bu gidişle borç bulabilmek için yüzde 50 faiz vermek zorunda kalacak" dedi.
https://tr.sputniknews.com/columnist...runda-kalacak/
Dostlar
İcbc, Vakıf, şeker, deniz den milyon üstü İçin 16,5 üzeri alabilen oldu mu acaba yeni paraya
2 yıllık gösterge tahvil %17,61'i vurdu çekti.
Birileri halen dolar düşecek diyor ama tersi oluyor ...
http://www.hurriyet.com.tr/amp/ekono...secek-40854362
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle kaos ortamında 20 leri konuşuruz haftaya yoldaşlar,kendileri kaşındı,money le inat olmaz...