O mumlar gerçeği yansitsaydi 27 - 48 hareketini de tahmin ederdik.oyuncu patron kontrolünde hisseleri ele geçirmiş istediği yere sürecek artık..armada da olduğu gibi 22 den sonra 2 gün düşürmeden 90 lara getirdi tahtayı..
Printable View
Sayın ulver, link çok teknik hareket eden bir kağıt, son iki aydaki hareketler cetvelle çizilmiş gibi, mumlara link te inanmak gerekir bence, ama her an fake atabileceğini de hesaba katmak lazım.
46. Civarı bir hedef grafik üzerinde çalışan bir kaç arkadaşın ağzından çıktı, hakkını teslim etmek lazım.
Armada ile link i karıştırmayın armadanın %80 den fazlası mal sahibinde link in takas dağılımı neredeyse birbirine yakın ve dağınık (olması gereken bu).Linkin yolu taşlı hedef koymak lazım hedefine geldimi vedalaşmak lazım. Benim hedefim belli Allah'a emanet olun.
Sloganımız belli bir logo olmadan asla...
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir...
Kagan bey 1 hafta da 20 lira koydular üstüne..10 gün önce kademelerde 75 - 150 lot mal sayıyorduk..48 lira yı gördüğü gün 150 bin lotu kovayla boşalttı A1.. ne zaman hangi ara aldin mali ..
Borsa da fırsatlar bitmez !..Sen yeterki parayı bitirme..
Bayrak devri ve töreni bitsin gerisi teferruat.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Neyse beklediğimden erken bitti tören..
Güzel bir fake atti tahtanın başında ki..
Buradan 36-37 Yapması intihar ol ur çok mal kaptırır di..
Grafiği iyi kullanıyor öyle gözüküyormuş gibi yaptı..zaten öyle olsa tahtacı olmaz di.. önu açık söyle 50 üstüne atıp yerleşelim bakalım yollar nereye çıkacak
Hadi yine iyisiniz linkçiler :) böyle günde sallanmadıysa 55 görmeden bırakmaz bu işin peşini, ben Arena da yol almaya çalışıyorum bu aralar bakalım hayırlısı
Mali ele geçirdikleri aşikar ..artık 56 mı 66 mi 76 mı tahtacı zaman icin de göstercek..
50 psikolojisi oluştu artık.. Üstüne atip hem üstünde kalma hem .âo yükseltme motor soğutma olacak sanırım..
Yuksek hacim devam ediyor bu hacimler ov dede ( 6 ay ) 2-3 günlük düzeltmeler ve haftalık yatay Hareket ler ile 100 lira hedefi gösteriyor sanki ..
Cunku pandemi dünyada bir çok sektöru ( bankacılık hava yolları sanayi şirketlerini ) vurmaya devam edecek gibi duruyor..
Kalanlara bol kazançlar. Ciddi bir düzeltme olmazsa ben tekrar geri dönmem. Teknoloji sektöründe fırsatların devam edeceği ortada, link ilk göz ağrım, çok acayip hacimli işlemler oldu, 46-48 arası geçen hafta açıkcası mal boşaltılmış olabileceğini hissettim. Ama ne kadar hisseyi tanısakta yanılmışım belliki. Kar realize etmek ve riskten korunmak amaçlı satmayı tercih ettim.
Gidene kafayı fazla takmamak lazım Allah bereket versin ciddi kazançlar yakaladık sonuçta, Ulverin dipnotun da yazdığı gibi borsada fırsatlar bitmez, sermeyeyi güçlendirelim.
Günaydın ortaklar kağıdımız 50 sendromu yaşıyor. Tabi kolay değil atlatacaktır inşallah 😄
Her geri dönüşleri alım fırsatı olarak algılayarak toplamaya devam
Neydi sloganımız Bir logo olmadan asla
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir....
Kardiyo vasküler sistemi sağlam olmayan izlemesin.
bugün artı kapayacak olursa daha iyi olur..yoksa aşağılara salınma başlayabilir...
kademeler hep boş...
millet paso al sat yapıyor...
üç beş ile inip çıkıyor..
o yüzden çok da sevemiyorum bu tip kağıtları..
çok kanlı geçiyor yukarı ya da aşağı...
kesinlikle ytd...
Bana kalırsa bu gün tam olarak cezayı haketti.Sacma sapan hareketler yapmaya başladı Al sat çılarin hışmına uğradı ve bunada tahtacımiz çanak tuttu. Ben ise sadece sakin bir sekilde sabırla beklemedeyim .
Bugün iki ortakta tavandan satış yapmış bildirimleri tamda senin mesajı okurken geldi ben açıkcası tavanı çözmesini beklemiyordum. Yarın biraz sakin izlemek lazım. Kaan bence ihtiyatlı davran, malını korumana karışamam ama buralardan alım yapmak tehlikeli olabilir
Yarını biraz sakin izlemek derken anlayamadim.Sayin cover.Iki ortak mal satmışlar sattıkları pay devede kulak ama şirket prestiji için mide bulandırıcı.
Istedikleri kadar katakulli cevirsinler
Benim slogan aynı bir logo olmadan asla
Alsat tavsiyesi değildir....
A1 ilk tavanı yapacak 80 bin lotu koyacak..hadi piyasa bozacak ...
Sonra 2nci tavanı yapacak 110 bin lotu koyacak.. patron lar gelsin 50 bin lotu kafasına vursun..
Akilli olun..
Bu ali cengiz oyununu ben yemem yiyene mani olmam..
Sonu bilmezsen korkarsın..sonu bilemedıgin olaydan da ömrü billah korkarsın..
Al tavsiyesi değildir...
Veya a1 tavan yapacak öteki gelecek tavandan açığa satış yapacak..var mı öyle bir güç tahta da..patronla oyuncu oturmuş mis gibi tahta yapıyor bizede arkaya yaslanıp izlemek kalıyor..
Link 50 milyon dolar eder mi etmez mi ..
Onu tartışalım biz ...
Borsada fırsatlar bitmez ! Sen yeterki parayı bitirme !!!
Ben bu sermaye yapısıyla bir yerlere gitmesini tamamen hayal ürünü görüyorum. Yanı büyümesini o yüzden sermayeyi artırması şart oldu hey patronlar 5.500 sermaye ile büyümeyi mi hedefliyorsunuz gelin onu benim külahima anlatın. Ha öyle bir niyetiniz yok ise bilemem....
44 üstü kapanış olursa sonraki günler hızlı tepki gelebilir...yoksa daha da salması ihtimal dahilinde...kesinlikle ytd
Bırakalım eğlensin çocuk.
Neydi sloganımız Bir logo olmadan asla....
Kesinlikle al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Kusura bakmayın şu aralar hiç sevmediğim şeydir slogan...hayata mesaj gönderiyorum ya da hayat enerjisi rezonans frekansını tutturmaya çalışıyorum deseniz daha güzel ve anlamlı olur... adı üstünde sloganlar, sadece gaz için söylenen abartı sözlerdir... Allah var tdk ya falan bakmadım, öyledir yani...neyse konumuz link... dün güzel kapatmadı, linkin böyle derin salma huyları da vardır, takibimde olan kağıt ondan bilirim...patron satışları bazen farklı algılanabiliyor...o nedenle biraz farklı durumlar var gibi...uzun vadeli grafiği güzel yerde, ben kopmaya gidiyorum der gibi...kısada ise naneli... bakalım... kesinlikle ytd
Israrla kağıdı aşağıya çekmeye çalışan bir güruh var.
Benim onlara bir çift sözüm var.Ok yaydan çıktı boşuna zaman kaybettirme.
%6 marj sat al yapanlar iyi para kazanıyor becerebilene helâl olsun bir türlü beceremedim.
Kaan aslında yaparsın be dostum. hisseyi sürekli izliyorsan ve tanıyorsan çok kolay. ben dün de bugün de 43 e yaklaştıkça alıp 45 e kadar verdim. iki gündür gün sonunda sıfır hisse bırakıyorum.
Sattım bu fiyatlardan bulaşmayacağım diyorum. Sanki meret bağımlılık yapıyor açıyorum mesela alış 43.62 satış 44.2 koyup kapıveriyorum 43.64 ten bir 100 lot 44.18 yarısını verip diğer yarısını 45 e kadar kademi veriyorum. az diyeceksiniz biliyorum ama bu fiyatlarda bu işler azar azar yapılır.
sen yapmaya karar versen ala al sat yaparsın da gönlün yok.
44 altına bırakmamaları beni umitvar ediyor ama daha da tutmaması lazım...44 altına sarksa da fazla salmazsa yatırımcı oluruz artık... elbet yakında gidecek...ben de ok yaydan çıktı diyorum.... kısada ya da birkaç hafta içinde bezdirici hareketler denerse de şaşırmamak lazım...kesinlikle ytd
Bundan 20 yıl önce ağabeyimin biri nasihat etti o vakit çömezdim kessinlikle al sata bulaşma ilk başta tatlı gelir sonra bir bakmışsın sermaye gitmiş demişti. Al sat ta günü kurtarıyorsun Laykin o da sanalıysan. Bu tip sığ kâğıtlarda al sat hem tehlikeli hemde risk.Ha tabi 100 lot ile belki yapıla bilir o vakit eroine yeni başlamış gibi olursun alışkanlık yapar .Etrafımda bu dediklerinden çok fazla var.Gidin zar atin daha şanslısınız diyorum bakıyorlar.
Neyseki yıllar beni pişman ettirmedi Allah herkesin gönlüne göre versin benim bir hedefim var gelirse ne alâ gelmezsede ya nasip diyecez. Bizler kompetan değiliz yatirimciyiz düsturuyla bekliyoruz.
Bir logo olmadan asla...
Bu arada özür diliyorum herkese günaydın....Bereketli bir cuma günü dileğiyle...
günlük ve saatlikte bozdu...
ptesi sabah ilk saat 43 üstüne atmazsa 41 lere gelebilir...
sonrasında 41 in altında 34-35 ler olası...
tabi bu aralar furya dolaşımdaki hisse sayısı az olanlardan yana...
spekülatif hareketler çok oluyor...
grafiğe uymam diyebilir...
kesinlikle ytd..