Ben malımı bilmezmiyim,179 devre kesti :evil:
Printable View
En sonda tahtacı yaptı yapacağını,hisseye yasak gelmiş,yani açığa kredili satış yasağı,sevindirici durum bürüt takas yok,ulen deli şu hisseyi rahat bıraksan olmazmı,rahat bıraksaydın çokta 200 aşıldıydı,ne yapıyorsun,hep bana rabbenamı diyorsun:bravo:
Deli 197.5 tavanlamış,acep inandırıcımı ?
200 aşıldı deli gaza bastı bendede lot çokaz kaldı,117.2 tavanda:halay:
238 tavanı bozdu hepsini dehledim 230 üstünden,bozmasaydı yola devam edecektim ve böylece bu delinin defterini kapattım,90 seviyesine kadar toplamıştım,tradeci olarak çok iyi karlar yazdık,kalanlara bol kazançlar:wave:
259 yaptı şimdi tabana gidiyor bu deli,şu sıralar 219:kahkah::evil:,adı deli,başındaki hep deli lavuk,büyük ihtimale gidecek gibi yaptı malı balık hafızalılara dayadı:bravo:
217 yaptı dün 221 kapattı,bugünde 244 tavan,ben 220 altına kadar topladım ve 235 postaladım,çünkü bu delinin işine hiç belli olmaz.
Bizim delinin peşini bırakamıyorum alışkanlık yaptığı için,bu bürüt olmasa iyiydi,neyse iyi gidiyor 257-270 üstü,sadece 1 gün aralıklı sorunu var,bakalım kopup gidecekmi,yoksa böyle oyalanacakmı:evil:
Cuma 252 kapattı,boşuna deli petro demiyoruz,adam yükseltip gidecek gibi yaptırıyor peşinden malı kilitliyor ky kısımına,adraneli yüksek hisse,300 üstü buna yaramıyor,200 üstünde uçar dedik 300 yaptı,peşi malum 252...259 yaptığındada 216 yapmıştı,yani ayarsız hisse,çoklarının maliyeti bunda bölüm sonrası 500-800 arası,bilemiyorum 90 cıvarından maliyet düşürmesi yaptılarmı,yapan kazandı yapmayan daha çok bekler...ytd.
239 gösterdi bu deli,ne yapmaya çalışıyor acep yine,elinden malmı çıkartıyor,oh ne ala ky sırtından yatırım yapıyor.
239 talimat veriyorum almıyor,neymiş nakitim yokmuş,fon bozuyorum yine vermiyor,ulen deli ne ayaksın,fon demek NAKİT DEMEK lavuğun önde gideni:vk:
Bugünde 240.5 denemesi yaptı,neyse kızmıyacağım 241 biraz ilave ettik,hedef ilk etap 260,burası aşılırsa 300 gündeme tekrar gelir...ytd.
Guya fiatı iyi diye ilave ettik namızsız deli lavuk 237 yaptırdı:notr:,devamlıda mal çakılmazki,adam devamlı basıyor,bıkmadı hala satmaktan,300 üstüne atta sat bari,gerçi oradanda sattıki hisseye güven gelmiyor,zaten zorlan hisseyi patron bozuntusu bürüte soktu,hala patronun pisliği devam ediyor,çizik yese ne olur SPK'dan:bravo:
Aldıkça i.tin önde gideni devamlı aşağıya basıyor,şu sıralar 235:seyt::seyt:
228 gösterdi 255 yaptırdı bu deli,adralin yarattı yine,otomatikten satış vermiştim 255 satmış epeyce,55 sonrası 244 yaptırdı şu sıralar 252-54 arası,biraz daha verdim geri kalanlarla yola devam tabiki giderse,delidir ne yapsa yeridir,akıllı olmayanı yakar dikkatli olmak lazım :plc:
258.25 tavan çekti bizim deli,hepsini tavandan verdim,alan hayrını görsün:wave:
Deli 320 üstünden 294 yaptı,guya belki gider diye 300-305 arası biraz almıtım 294 yaktı:evil:,500-1000 hesabı yapanlar babayı aldı...dokta ayni bunun gibi oda 44 cıvarından 36 yaptı :evil:...tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş,para içinde yüzüyorlar,piyasa allak bullak mafya parasının cirit attığı yerde bizde çaktırmadan satalım dediler galiba bu i.t o.oğlu kankalar,damat ne demişti it izi at izine karıştı demişti,bunların konumuda böyle sanırım,neyse bundan az almıştım,ama doktayı fullemiştim,sadece 37 sınırına %50 stop koymuştum stopum devreye girmiş Doktada %50 ile yola devam,bu ise maliyeti yüksek oılup yukarı gidecek diyenleri yine yaktı,daha çok beklerler...ytd.
Bugün 278.5 gösterdi bu deli,tabanı 265 idi,peşi hurra 315:bravo:,delidir ne yapsa yeridir.
280'den indir 257-0radan tekrar 280 üstü,tavanı 296,bakalım çekecekmi :notr:
262 maliyetlen 280 üstü yolladım gitti alan hayrını görsün,yarın yasak kalkıyor sanırım ondan tavan çekti,fark etmez,tilki dönüp dolaşır ayni yere gelir,çünkü bunu defalarca yaptı...ytd.
Tilki kardeş dükkanımamı geldin...260 altına sarktı yine,şaşırdıkmı ?ben hiçşaşırmadım:whistling:
260 neysede 230 bile gösterdi bu lavuk,240 destek attık soluğu 230'da aldık:bravo:,şu sıralar 238,sanırım ülkenin finans sistemi bozulduki kimse önünü göremez olduğundan ilk gemiyi terk edenler fareler galiba:plc:
315 cıvarından 215 cıvarına,ulen lavuk bu milletlen zorun ne pasa satıyorsun,eee peki sonra bu insanları nasıl bulacaksın:seyt:
Yine lavukta ayni oyun,dün 215 yaptırmıştı bugün 236,peşi malum 217,guya ürkütmeden satmak istiyor,dün tufaya geldik bugün gelmedik,35-36 gönderdik 220 altı topladık,dinsizin hakkından imansız gelir misali,240 üstüne atmadıkça yürümez gibi,300 zaten hayal olmaya başladı,çokları 500-800 hayali kuruyordu,o hayeller şimdi suya düştü,biraz daha basarsa bugün tabanı 174,BUGÜN olmazsa yarından sonra 200 altı olabilir,tabiki deli olduğu için tavanda çekebilir yatırımcı avlamak için,ytd.
Lavuk hırsız panik halinde,guya 200 altına düşürmemek için çırpınıyor,sebep alıcı bulamam korkusu,alıcı demek mal satmak demek,ben bugün 200 altına sarkmazsa bir 220 üstü bekliyorum,ayni doktada bunun gibi oda milleti soydu,üstelik para içinde yüzdüğü halde bedelliye gidişi,SPK tamamına izin vermedi,aldığı bedelli paralarınıda ütüledi o hırsız,40 üstünde olan hisseyi 30 altına indirdi,şimdi oralarda sürünüyor bunun gibi:whistling:
201 yak,baktı alan yok,gider gibi göster 217 yaptır,peşi 197,yermiyiz biz bunu,anında 215 üstü boşalttık 203 alınanları,diğerleri şimdi kalsın,bu taktiklen zarardan kutuluyoruz mecbur,şin ilginci 200 altına sarkıtıp 197 yaptırması,işte o zaman düşünme zamanı...ytd
Tavana yapıştırdılar 228.8...bu böyledir dengesizdir,adı delidir,zaten tekrarında 203-5 arası takviye yapmıştık,takviyeleride geri gelir tekrar diye 210-15 arası okutmuştuk bu sefer yemedi eldekilerlen yola devam :notr:
Tekrar yüklüce okuttuğum yere geldi tabanlayarak 216.9-228 dsteği ile 250 üstüne at gel tabana otur:evil:
Tabandan yazdık virmedi,217 verdi,dursun bir kenarda,bu delinin ne yapacağı belli olmaz,ya tekrar taban yada tavan,bunda yön bulmak çok zor,çünkü patronu çok fırıldak.
206 :evil:,deli yine aşağıya bastı,bu yatırım olmaktan çıktı eziyete dönüştü,zamanında 190 yapıp 89 göstermişti,oradan aldığı güçlen zar zor 300 üstüne attı,yüksek maliyetli garibanlarda umutlandı,şu an hisse başına 100 tl düştü,bu çok büyük bir rakam,düşünün 300 ol peşi 200,çok az lot var içeride 219 maliyetli,her yukarı çıkışta postalayarak buralara geldim,yoksa zortuyu çekmiştik,nede olsa huyunu biliyoruz,eğerki 200 altına sarkarsa yatırım yapanları unutsun,mecbur yukarıya sürmeye satış yapması için...ytd.
Deliii çek bir tavan,yaparsın sennn,çünkü delisinnn,tavanın 238.5-yapmasan salak aptalsın,sonra malı dayıyacak ky bulamazsınnn:plc:
Deli son dakika yine çaktı,ulen deli 89 cıvarına kadar alıcılıyım kademeli olarak sen blirsin...ytd.
Delidir yeridir boşuna demiyoruz,açılış 200 altı,peşi tavan 224-bozdu 215,bakalım ne mok yiyecek,ben ne olur olmaz diye yarısını 208-217 arası postaladım gitti,zaten borsa yine satıcılı ufakta olsa kar cebe yakışır,yönünü bulamayan bir borsadayız...ytd.
Deli yine diplerde mok aramaya başladı 203 gördü,geçen 194 gördükten sonra 220 üstüne atmıştı,bakalım bugün ne halt edecek,sasa,dokta ve bu devamlı patronları yamuk borsayı gelir kapısı görüp hisse satarlar.
Deli 2 tavanda 280 üstü yaptı bizi döktükten sonra,225 kızıp satmıştık,oda belki tekrar geri döner diye bu sefer yemedi,olsun be,bu tilki gibidir geldiği yeri devamlı koklar...ytd.