http://fs5.directupload.net/images/170801/72ctl8ww.png
Printable View
Bu hissede bilanço teknik vs. işlemez yakında ünvanı ERCİYAS olacak herşey sıfırdan başlayacak.
Tamamen manipülasyon degil mi bu spk bunu neden görmüyor. Ben anlamadım şimdi seans açılmadan garanti 2.42 ye 110k satis yolluyor birileri de alış mi yolluyor. Birbirlerini gormeden tamamen tesaduf mü.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben şahsen ericyasın dürüst davrandığını sanmıyorum, kurumsal kimlikten uzak 3-5 kuruşun peşinde koşan bir şirket benim gözümde artık, istenen dosyalar ve ekskiler bunu gösteriyor, 3 kuruş az çağrı yapacağım diye 9 takla atıyor süreci uzattıkca uzatıyor uzattı..
Dün 13.55 işlemi ve sonrasında bu tip işlemler olma olasılığı çok yüksek .....
Aracı kurumların sicili ne kadar önemli olduğu bir kez daha tescillendi....
https://i.hizliresim.com/gWRaEL.png
(28.Temmuz SPK bülteninden alıntıdır)
2-3 onay haftası var bakalım umarım gereğini yapıp yatırımcılara sahip cıkarlar
Değerlenme raporunu Garanti Yatırımın yapması..
100K satışı da Garanti Yatırımın yapması tesadüftür herhalde..
Bu emirlerin telefon ses kayıtlarını istemek lazım...
Bu kadar cezaya razı olmak için ne kadar kazanç sağladıkları önemli siz olsanız ne yapardınız en az üç katı kazanç sağlamadan sicilinizi bozdurmaz dınız dimi işte dönen oyunlar neden para cezası verıyon ey SPK işlem yapmalarını yazakla olsun bitsin bir daha yapıyorlar mı bakalım iki tavan yaptı diye ky cezalandırın SPK bir türlü dengeyi kuramadın biz mi akıl verelim eğer işin içinde sen de yoksan tabii :rtfm:
Fiyatı aşagı çekerek yeni yazılacak değerleme raporuna çanak tutmak karizmayı çizdirmemek aslında ama raporun kabul görmemesi ve dünkü hareket kendini ele verdi fena karizmayı çizdirdi garanti aslında bu işler güven meselesi bir daha zor rapor yazar garanti benim raporu ilk okuduğumda verilen oranların SPK tarafından kabul göreceği konusunda şüphelerim vardı doğru çıktı yeni bir oran çıkarsa şaşmam daha fazla pay verilmesi gibi ve böylece ERCiYAS ın hangi piyasada işlem göreceği konusu da belki çözümlenmiş olur yeni oranla ne dersiniz ??? :yahoo::yahoo:
Mesala ne kadar bir oran ytdt
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni raporda özbal daha değerli görünecek değerlemeler doğru yapıldığı için.. kaldıki erciyas da değerli olacaktır.. sonucta 1 yıl geçti üstünden karı arttı değilmi
kağıdın ağzına eden yatırım finansman
kaç lot kaldı bunların elinde
Kağıdı 2,50 lerden 3,20 ye kadar taşıyan onlardı baktılar adam olmayacak sattılar diyeceğim ama SPEK değişik kurumlarla iş peşinde sürekli biri olmadı diğeri o olmadı öbürü dünde garanti ile mesaj veriyor bakın değerlemeyi o yazdı tabana veriyorsa sıkıntı var sizde satın kaçın diyor yersen tabi :ok:
Tam olarak boyle değil. İlk seans eğer emirler silinmediyse tabana kadar kaç lot varsa ikinci seans o alim emirlerinin hepsi 2.42 den gerçekleşti. Mesela tacirlerin 150 ser adetlik kademelere dağılan alışlarınin hepsi 2.42 den gelmiş. Miktarlar düşük olduğu için spek e dokunmaz. Daha fazlasını alırlar nasıl olsa.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olay şöyle olmuş demek satan arkadaş direk tek emirle satışı 2,42 den girdiği için yukarıdan alış yazan olsada satış emri daha aşağıdan girildiği için hepsi 2,42 den gerçekleşmiş burda alış yazanda değil tabana tek seferde satış yazanda bir sıkıntı var bilerek tabanı göstermiş veya yanlışlıkla o fiyata yazılmış olabilir ama yanlışlıkla olmadığı belli çünkü gerçekleşen işlemlerin kalanını karşılayacak oranda karşılık alım yazılmış :) :)
Bu yazına okudum aracı kurumu aradim bana 2.42 den gelmiş sağol kardeşim bilgi icin
Aynen katılıyorum sana kardeş. Garanti in yapması manidar.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks de neşeli günler sona erdi!
Endeksin düşmesi burayı alakadar etmez burada satan değil bekleyen var. :)
Aylardır okuyorum mesajları.Hissedeki arkadaşlar ve ben inşaallah duygusal yaklaşmıyoruz dur...Canımız yakmazlar inşaallah.
Hep olumlu sonuçlar değerlendirildi. Beyin fırtınası olması ve tüm olasılıkları görebilmemiz açısından, bu hikayenin alternatif sonuçları hakkında fikri olanlar paylaşabilir mi?
en çok şu garantinin satışı tedirgin etti beni.birleşme olmaması olasılığı düşünemiyorum bile.ya zirve ya dip ortası yok gibi
Nacizane fikrimi söylüyorum
Ozbal şuan zaten Erciyas borunun hatta kamil emre Erciyas yönetim kurulunda görebilirsin ozbal şirketi nakit sıkıntısından dolayı siparisleri yapamaz hale gelmişti en kötü onay gelmesede ozbalin sahibi Erciyas boru olduğu için nakit sıkıntısı çekmez ve sipariş ve ihaleler alabilir igdaşdan geçmiş seneler almıştı fakat bu kötü ihtimal bile olsa bence olumlu ben onaylanacagina inanıyorum bu ay içinde güzel haberleri bekliyorum ytdr
inşaallah arkadaşım inşaallah
özbal eski batık hali ile teminat falan göstermiyordu bankalar nezdinde kötü idi
erciyas her halükarda özbalı toplar ,
erciyas özbal birleşmesi olmasa dahi , özbal kıçı toplayıp iyi hale gelecektir
Erbosan 5 milyon sermaye 6 aylık bilançoda 25 milyon kar yazdı iyi bir yönetimle ozbal 20 milyon sermayeyle 20 milyon kar yazsa ne olur bunuda düşünmek gerek fiyatı ne olur nerden bakarsak bakalım şirket sahibi dürüst olduktan sonra fark etmez bal kaymak var nasipse ytdr
2.50 lerden 3.20 hareketinden günlük işlem hacimlerine bakın en az 15 trilyon. Şuanda ki yapılan işlemlerin tamamı yanıltıcı , kesin bir yargıya ulaşmak mümkün değil kaldı ki satışlar bir şekilde karşılanıyor.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.79 olduk
bu birleşme işlerı en iyi yapan aracı kuruluşları acaba neden garanti sectiler
bencede beklentimizi sadece birleşmeye odaklarsak yorum doğru: ya dip ya zirve. Bir diğer çıkış yolu ise kuşun gidip taşa değmesi misali 3-5 milyon kar açıklaması olur. Bir erbos yatırımcısı olarak (erbos 6 aylık kar:25 milyon) bu borudan da bir kar beklemek çok abartılı bir düşünce olmasa gerek.
3 üzerine cıkmak zamn alcak ve artık şirketın haberi bağlacı değil bağlaycı spk artık
bugün salı spk raporunu bekleyeceğm.. bekleyeceğim konu onay vs değil ihlgm nin 1 haftada % 100 den fazla pirim yapıp hiç bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı konusudur.. ülkede adalet gercekten bitmiş.. hisseye haber düşmemiş ama almış başını gitmiş.. özbal %50 yaptı diye oda 2 haftada , kağıdın taaa... koydular.. kim nerelere para yediriyor arkadas
basmaya başladılar yine
nakit tükendi daha destek te olamayacağım alttan yoksa olursa ilerisi için bu fiyat neki.ekran okuma becerisi olan arkadaşlar yorumlarını esirgemesin lütfen neden bu kadar oynaklık?