Usta;alımı ben kendi kararımla aldım.sizin hiçbir etkiniz olmadı.Kolay gelsin...
Printable View
neyse ben size haber veririm gelişmeleri
60 dklıkta 85 kırarsa guzel olur
kesinlikle ytd
Sabah sattım , sattıktan sonra birkaç kademe çıkacağını da tahmin ediyordum öyle oldu.İneceği rakamı da tahmin ediyorum gelsin bakacam.Burayı okuyorsan rahat ol bu kademelere atlamayacağız hiç indirme bence çıkar bi çıtaya bari forumdakiler kazansın...ytd...
Diğer kısmı azalıyormu:))
Bu ********ler her manipülasyon yaptıklarında tuzağa düşürecek yeni kurbanlar bulup ceplerini dolduramasalar, belki de kağıdı mecburen yukarı çekecek ve biz de bu adi kağıttan satıp kurtulacağız.Her seferinde ama her seferinde yeni ky ler kağıda giriyor.
84 ü kaldıramadık 100 lot aldım akyatıromdan yemedi:)
O yüzden buradaki MEHTERAN arkadaşlara sesleniyorum.Milleti gazlayıp, may ın cebini doldurması için yeni kurbanlar bulmasına yardım etmeyin.Belki becerecek yeni ky ler bulamaz ise mecbur kalıp kağıdı yükseltir, bizde yıllar sonra bu ********den kurtuluruz.
83-84 te mekik dokuması bir aşağı bir yukarı gitmesi bana bir şeyleri hatırlatıyor. Bir şeyler olacak gibi. YTD.
85 çıktı başımıza
heyyy masallah :)
Hisse bir tavan yapınca hemen tedbir getirip açığa satış kredili işlem vs. Gibi durumlara tedbir getirdiler.bence durum şu daha iyi anlıyorum elinde kredili mal bulunduranlara kredili işlem yapamıyorsunuz diye tektuları sattırıyorlar elimdeki tektuların yarısını zorla sattırdılar veya para yatır dediler para zaten yok....yok tedbir falan filan hepsi dümen gibi
kapanısı 94 ..95 yaparsa manifiq olur
kesinlikle ytd
Işler terse döndü son dakkada alışlar azaldı satışlar çoğaldı haberiniz olsun KADEMELERDE
92 ye 1.041.204 koydular :)
Herkese günaydın...Sayın Amor bugün napıyoruz
90 313 satıs var